Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüksek kan değerleri,iltihaplı 2 kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYüksek kan değerleri,iltihaplı 2 kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sudan çıkmış balık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudan çıkmış balık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüksek kan değerleri,iltihaplı 2 kulak
    Gönderim Zamanı: 17 Nis 2017 Saat 16:11
Merhaba Doktor Bey
Kızım 4 yaşında 16 kilo 101 cm
6 gün aralıklı yüksek ateş ve su gibi burun akıntımız vardı
Ateş düştü 2 gün kuru öksürükten sonra balgamlı öksürük başladı.3-4 gün de o sürdü.
Dediklerinizi aynen uyguladım. Limonlu bal,cold mix,serum fizyolojik.En son bu cmts akşam yatarken sol kulak ağrımaya başladı.(ilk kulak ağrısı) Ateş ve su gibi olan burun akıntısı yeniden başladı. İlliadin damla başladım. 3 gün devam ettim.Bugün ateş çok yüksek olunca ve kulağı da ağrıyınca doktora götürdüm.Değerler çol yüksek çıktı. 2 kulak iltihaplı,dedi.inatla bactrim yazmadı.Çok eski antibiyotikmiş,bakteriler direnç gösteriyorlarmış.
Aile hekimine gittim,durumu anlattım,sonuçları gösterdim,Bactrim yazdırdım.Ama sonucu size göstermeden başlatmak istemedim.
O da baktı kulağına ve öksürmekten kızarmış,dedi.İltihap demedi.Ama değerler yüksek dedi.Bir de zinco şurup önerdi 4 ay süre ile her gün 1 ölçek.Düşünceniz nedir zinco ile ilgili?
Kan tahlili sonuçlarını da gönderiyorum

Düzenleyen sudan çıkmış balık - 17 Nis 2017 Saat 21:25
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudan çıkmış balık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2017 Saat 16:26
http://i.hizliresim.com/nR93L1.jpg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118455
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2017 Saat 00:55
Yuksek bir deger YOK!!
Sahtekar laboratuvar, 4 yas cocugun kan degerleri yanina; ERISKIN, "referans Araliklarini" yazinca, boyle
SAHTE bir rapor ortaya cikmis.
Bu sahtekar laboratuvari uyarin, zira simdiki cocuk doktorlari zaten cok CAHIL olduklarindan, bu SAHTE
raporu ciddeye alabilir ve bir cuval ilac yazabilirler..

SAKIN, hicbir ilac kullanmayin. SADECE; Iliadin damla kullanin..

Zinco surup cok gereksiz..  Cocukta bir Cinko eksikligi (Acrodermatitis Enteropathica)mi varmis???

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudan çıkmış balık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2017 Saat 23:46
Merhaba Kadir Bey.Kızımın yaklaşık 16 gündür süren rahatsızlığında edindiğiniz bilgi ve deneyim ile bana soğukkanlı olma cesaretini kazandırdığınız için size teşekkür ediyorum.Allah bizlere kaldıramayacağımız dertler vermesin.

Kızım bugün ateşlenmedi.En son dün öğleden sonra saat 3’te ateşlenmişti.Burun akıntısı sarı renk olmaya başladı.Dün aile hekimine yazdırttığım Bactrim’i sizin öneriniz ile kullanmadım.Kulaklarına bir kez daha bakmak istediği için bugün yine aile hekimine götürdüm.Sol kulakta bir şey kalmadığını,sağ kulakta hala kızarıklık olduğunu,bunun da öksürmekten kaynaklandığını söyledi.

İlliadin damla,serum fizyolojik,ballı limon uyguluyorum.
2 gece önce yatarken olduğu gibi kulak ağrısı nedeniyle ağlamıyor ama sağ kulağını elletmiyor da.Bazen bizi duymuyor,söylediklerimizi tekrarlattırıyor.Bu geçici bir durum mu?

Bugün sizin uyarınız ile dün gittiğim ülke çapında ün salmış özel hastanenin laboratuarını aradım.Kızımın kan değerlerini erişkin kan değerleri referans alınarak karşılaştırıldığını ,bir kez daha kontrol etmelerini söyledim.Kesinlikle kabul etmediler.Referans değerlerinin 4 yaşa ait olduğunu söylediler.Sistemden kızımın yüksek kan değerlerine bakıp doktorun tavsiyesine uymamın benim yararıma olacağını söylediler.

Bugün kızımın D vitamini sonucunu da aldım.Onu da size gönderiyorum.Laboratuar değerlerine güvenemiyorum,sonuç ile ilgili yorumunuz var mı?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudan çıkmış balık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2017 Saat 23:58
http://i.hizliresim.com/ldpW6b.jpg
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2017 Saat 03:31
Yeterli ama, 50-100 arasi olmasi daha tercih edilir..
Goruyorsunuz, nasil itiraz ettiklerini!! 
Duzgun rapor verseler, bu kadar cok tahlil yapamayacaklarini biliyorlar..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudan çıkmış balık Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2017 Saat 21:39
Tekrar merhaba Kadir Bey.Kızımın kulağını kontrol etmesi için her gün aile hekimine götürüyoruz.Sağ kulaktaki kırmızılığın azaldığını,birkaç güne geçeceğini söyledi.
Size sormak istediğim soru da oscillococcinum isimli bir ilaç ile ilgili.Amerika’da yaşayan arkadaşımızın çok sık hasta olan çocuğuna kullandığı ve faydasını gördüğü, bize de önerdiği bir ilaç.İnternetten araştırdığımda Vücut ağrıları, baş ağrısı, ateş, titreme ve yorgunluk gibi grip benzeri semptomlarda etkili diyor.Türkiye’de satışı yok.Tavsiye eder misiniz getirtmek istesek?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2017 Saat 23:42
Tam bir SAHTEKARLIK ILACI!!! 
O arkadasiniza soyleyin, o ilaca verdigi paralari baska yere harcasin...
Insan bir arastirir, OKUR!!!

4. On the bottom shelf you might notice Oscillococcinum, a homeopathic remedy that is just a sugar pill. Oscillo's claims to treat anything are almost laughably ridiculous: its 'active' ingredient is supposed to be an extract from the heart and liver of a duck, which is then diluted until even that ingredient is no longer present.  As you can see in the close-up picture here, it's not cheap: $31 for 30 pills.

The box also claims that it 'reduces duration and severity of flu symptoms,' a completely false claim. The FDA has issued warning letters about this before, pointing out that 'these products have not been approved or otherwise authorized by FDA for use in the diagnosis, mitigation, prevention, treatment (including treatment of symptoms), or cure of the H1N1 Flu Virus.' Apparently the manufacturers of Oscillo (and the numerous places that sell it) are just ignoring the FDA.

NOT: "FDA has issued warning letters" acildiktan sonra, "HOME" kismina girin,  ve oradan tekrar ilgili

sayfalara girin..Neler ogreneceksiniz,. neler!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2017 Saat 19:56
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.