Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Serbest Kürsü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dünyanın En Zengin, Yalnız ve Ünlü Anneleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dünyanın En Zengin, Yalnız ve Ünlü Anneleri

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DenizPeker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2015
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DenizPeker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dünyanın En Zengin, Yalnız ve Ünlü Anneleri
    Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2015 Saat 11:31

Anne olmak başlı başına yetenek gerektiren bir işken; ünlü bir anne olmak, çok daha zordur diye tahmin ediyorum. Ayrıca hem ünlü hem yalnız hem zengin bir anneyi tahmin bile edemiyorum. Bu düşünceme katılmayan okuyucularımız olabilir, gayet doğal. Ama şöyle bir düşünün; dünyaca ünlü birisiniz ve yapmanız gereken işler var. Tamam belki çok para kazanıyorsunuz; istediğiniz dadıyı tutabilir, çocuğunuzu istediğiniz okula gönderebilirsiniz. Peki, yalnız bir anne olarak çocuğunuza baba da olmanız gerekirken, sizce bu davranışınız çocuğunuz açısından sağlıklı olabilir mi? Yani tam bir çıkmazda kalıyorsunuz, bir tarafta aile bir tarafta kariyer. Aslında atalarımız ne güzel özetlemişler durumu; “büyük başın derdi de büyük olur.”

Az önce verdiğimiz örnekler çocuğunuzun biraz büyümüş halleri. Eğer leylek inancı taşımıyorsanız, hamilelik ve yeni doğum sonrası yaşanan güçlüklerle de uğraşmak zorundasınız. Unutmadan, yalnız sayılmazsınız medyada tabi ki sizinle. Neden bilmiyorum ama aklıma, tanıdık bir isim geliyor Hülya Avşar. Annesi hiç istemese de kızı Zehra’nın TV karşısında büyüdüğünü söylesek abartmış olmayız sanırım. Bu durumda ünlü sanatçı hem kariyeriyle ilgilendi hem kızıyla. Zaten kendisine her sorulduğunda bu durumun ne kadar zor olduğunu belirtti. Dünya üzerinde de bu durumla yüzleşmek zorunda kalan birçok ünlü var. Eskilerin “kızım kötü de olsa başında bir koca olsun” sözünü dinlemeyen dünya yıldızlarına göz atmaya ne dersiniz?

İşte karşınızda en zengin, ünlü ve yalnız anneler:

10Diane Keaton

32 Milyon Dolar

Diane Keaton

Listemizin ilk sırasındaki ünlü, Amerikalı aktris Diane Keaton. 32 milyon dolarlık bir servete sahip olan ünlü ismin Keaton ve Dexter adında iki çocuğu var. İlk Eşler Kulübü, Gelinin Babası ve Marvin’in Odası gibi başarılı yapımlardan hatırladığımız Deane Keaton, oyunculuğunun yanısıra; yönetmenlik, yapımcılık ve yazarlık da yapıyor.

Babası öldükten sonra bir aile kurmayı çok isteyen Keaton’un çocuklarının evlilik dışı olması, ünlüyü hiçbir zaman rahatsız etmemiş. Bununla birlikte Al Pacino ve Warren Beatty gibi isimler ile duygusal ilişki yaşamış olan Keaton, daha önce hiç evlenmemiş yalnız bir anne.

9Miranda Kerr

35 Milyon Dolar

Miranda Kerr

2007 yılında Victoria Secret’in Melekleri olarak ünlenen Avustralyalı top model Miranda Kerr de yalnız bir anne. Birkaç yıl sonra KORA Organics adı altında kendi markasını kuran Kerr, yazdığı kişisel gelişim kitabıyla da epey konuşulmuştu. Miranda Kerr, 2010 yılında Orlando Bloom ile evlenmiş ve 2011 yılında çiftin, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom isimli bir oğlu olmuştur.

Sonuçta; Bloom ile evliliğini sonlandıran Miranda Kerr; Hollywood’un en güzel, yalnız annelerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Son olarak, Miranda’nın sahip olduğu servetin 35 milyon dolar değerinde olduğunu da ekleyelim.

8Kate Hudson

38 Milyon Dolar

Kate Hudson

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?, Gelinlerin Savaşı, Şöhrete Bir Adım ve daha birçok filmden tanıdığımız güzel oyuncu Kate Hudson da en zengin yalnız anneler arasında. Başarılı oyuncunun boşandığı Chris Robinson ile evliğinden 1 oğlu var. Ayrıca ayrıldığı nişanlısı Matthew Bellamy ile ilişkisinden doğan 1 oğlu daha olan Kate Hudson’un çocuklarına aşık bir anne olduğu, hemen herkes tarafından biliniyor.

Sonuçta, uzun süreli ilişkilerde oldukça başarısız olduğunu ifade eden Hudson; 38 milyon dolarlık serveti ile çocuklarına rahatlıkla bakabilecek zenginliğe sahip, yalnız bir anne.

7Sofia Vergara

85 Milyon Dolar

Sofia Vergara

Oyuncu, yapımcı, model ve iş kadını olarak tanınan Sofia Vergara da yanız bir anne. Aslen Kolombiyalı olan bu güzel isim, 85 milyon dolarlık servetini alnının teriyle kazanmış desek abartmış olmayız. Şu an 20 yaşında kocaman bir oğlu olan Sofia Vergara’nın ünlü bir film yapım şirketine sahip olduğunu da ayrıca belirtmeliyiz.

6Christina Aguilera

130 Milyon Dolar

Christina Aguilera

Güçlü sesiyle sahnelerin yıldızlarından biri olan Christina Aguilera, 1999 yılında çıkardığı ilk albümüyle birlikte başarıyı yakalamış bir isim. 130 milyon dolarlık serveti olan sanatçının, eski kocası Jordan Bratman ile olan evliliğinden doğan bir oğlu var. Şu anki nişanlısından da bir kız çocuğu olan Christina Aguilera, yalnız anneler listesindeki en zengin ünlülerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

5Sandra Bullock

200 Milyon Dolar

Sandra Bullock

Bir diğer yalnız olan ünlü isim, güzel oyuncu Sandra Bullock. Göl Evi ve Teklif gibi birçok başarılı filmden tanıdığımız Sandra Bullock, sahip olduğu 200 milyon dolarlık servetiyle en zengin yalnız anneler listesinde yer alıyor. 50’li yaşlarında olmasına rağmen, hala en güzel aktrislerden biri olarak gösterilen Bullock’un Louis adında bir oğlu var.

Sandra Bullock da Diane Keaton gibi çocuk sahibi olmak için evlenmeyi beklememiş. Zira ünlü oyuncu Jessie James’den boşandıktan sonra, evlat edinerek anne olmuş. Sonuçta Louis ismindeki siyahi oğlu ile oldukça mutlu görünen sanatçı, mükemmel bir anne olarak gösteriliyor.

4Britney Spears

220 Milyon Dolar

Britney Spears

“Take Me Baby One More Time” şarkısıyla müzik listelerini sallayan Britney Spears, dünyanın en zengin, yalnız annelerinden biri. Eski eşi Kevin Fedeline’den olan iki oğluna annelik yapan Britney, kariyerini de ihmal etmemiş. Sansasyonel ve inişli çıkışlı bir geçmişi olan sanatçının, uzun süre oğullarının velayetini alamadığını biliyoruz. Neticede, artık işleri yoluna koymuş gibi görünen ünlü isim, oğullarıyla sık sık vakit geçirerek; geçmiş günlerin acısını çıkartıyor.

3Jennifer Lopez

300 Milyon Dolar

Jennifer Lopez

Listemizin 3. sırasındaki en zengin yalnız anneye baktığımızda, güzel star Jennifer Lopez’i görüyoruz. Aktris, şarkıcı, dansçı ve aynı zamanda iş kadını olan başarılı ismin kariyerine diyecek yok. Lopez’in; Ben Affleck, Marc Anthony ve Sean Combs ile birlikte olduğunu da biliyoruz. Bununla birlikte, ilk ve tek evliliğini yaptığı Marc Anthony’den Max ve Emmy isminde ikiz çocuğu var.

Marc Anthony ile boşandıktan sonra çocuklarının velayetini üzerine alan Lopez, bir yandan kariyerini başarıyla devam ettirirken; bir yandan da çocuklarına annelik yapıyor. Son olarak, bu güzel ünlünün servetinin 300 milyon dolar değerinde olduğunu ayrıca belirtelim.

2Mariah Carey

510 Milyon Dolar

Mariah Carey

Nick Cannon ve Mariah Carey boşanmaya karar verdikten sonra, Mariah Carey de yalnız anneler kervanına katılmış oldu. Yarım milyar dolardan daha fazla bir servete sahip olan sanatçı, tıpkı Jennifer Lopez gibi bir ikiz annesi olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın en zengin şarkıcılarından biri olan Mariah Carey, yoğun programından dolayı çok fazla vakit geçiremese de bulduğu her fırsatta çocuklarına koşuyormuş. Sonuçta sanatçının bu yoğun çalışmasının karşılığı ve en açık kanıtı 510 milyon dolarlık büyük serveti.

1Madonna

800 Milyon Dolar

Madonna

Bir numara, elbette Madonna! Sahnelerin divası olarak bilinen Madonna, eşi Guy Ritchie ile boşandıktan sonra yalnız anneler kervanına katılmış isimlerden biri oldu. 800 milyon dolarlık servete sahip olan başarılı sanatçının, 4 çocuklu bir anne olduğunu görüyoruz. Lourdes isimli bir kızı, Guy Ritchie’den olan Rocco isimli bir oğlu ve David ile Mercy isimlerinde iki evlatlık çocuğu olan Madonna, gerçekten iyi bir anne olarak gösteriliyor. Sonuç olarak, Hollywood’un en zengin yalnız annesi unvanı şu an Madonna’nın elinde!

Bu isimleri sizlere anlatırken, dilime dolanan şarkı ne olsa beğenirsiniz? Nil Karaibrahimgil’in şarkısı; “çocuk da yaparım kariyer de.” Sonuçta, sadece annelik yapmak bile oldukça zor bir işken; bir yandan da böyle başarılara imza atarak, milyon dolarlık servetler kazanmak hiç de kolay olmasa gerek. Bu kadınların övgüyü hak ettiğine yürekten inanıyorum. Ne dersiniz, sizce de öyle değil mi?

kaynak: paratic.com

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.