Tahlil Sonuçları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kardelensel
Üye Kayıt Tarihi: 29 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Kardelensel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2014 Saat 16:44 |
Hocam kolay gelsin. Kızım Mart ayında 3 yaşına girecek.
Bazen karnım ağrıyor diyor, sonra unutuyor. Biz de ne olur ne olmaz bi doktora gidelim dedik. Karnından dinledi, idrar tahlili istedi. Ben de uzun zamandır kan vermediğimiz için ( en son 10 ya da 11 aylıkken vermiştik) genel bir kan tahlili istedim. Bol yıldızlı bir sonuç geçti elime. Henüz doktora göstermedim. Ki zaten o ne derse desin ben size sormadan bişey yapmayacağım için önce size sormak istedim. Hocam folat yüksek çıkmış. Bu bir sıkıntı yaşatır mı bize? Et ve balık yediremiyorum. O yüzden balık yağı aldım. İçeriğine baktım hemen, folik asit yok. EPA-DHA var, A-D vitaminleri yok. Hocam sizden rica etsem; ne dersiniz bu sonuçlarla ilgili? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117984 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Her sey NORMAL....
Ayni taktik, ayni hile, ayni soytarilik... 3 yas cocugunun kan degerleri yanina; ERISKIN "Referans Degerleri" yazilmis.. Bakalim CETE'nin ikinci uyesi olan doktor, size isin dogrusunu anlatacakmi yoksa, sizi KAZIKLAMAYA calisacakmi.. SALAK LABORATUVAR, birde utanmadan,en alta: "... hastanin yasina ve cinsiyetine gore belirtilmistir." demis.. Bu tahlili ve o yaziyi, o laboratuvar yetkilisinin GOZUNE SOKUN!!! Aptal aptal is yapmasin, adam gibi is yapsin... |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|