Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Forum anneleri rica
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuForum anneleri rica

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glshbgz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 206
Mesajın Direkt Linki Konu: Forum anneleri rica
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2014 Saat 21:06
Merhaba,
Bu mesajı nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Şöyle bir öneride bulunmak istiyorum. Kadir beyin yöntemleri ile hastalıkları atlatanlar buraya yazarsalar diğer annelerde bu yazıları okuyup doğru yolda olduklarını anlayıp kendilerini rahatlatabilirler.

İlk öykü benden; oğlum 15 aylıkken tanıdım Kadir Beyi. Her ay öksürük ateş burun akıntısı şikayeti ile hastaneye gidip ventolin hava ve antibiyotik verilerek eve geliyorduk halbuki alt tarafı gripti. Ben işe gidince oğluma annem bakıyordu ve okula giden yiğenimle beraber büyüdükleri için hastalıklarla erken tanıştığı içindi tüm bunlar. Neden bu kadar hasta oluyor diye int.araştırırken buldum Kadir Beyi ve sabırla tedavilerini uyguladım. Şimdi oğlum 4 yaşında ve 15 aylıktan bu yana ne ant. ne ateş dürücü içirdim. En son çok ateşi yükselipte göğüs kafesi hareketlrnince annemin zoru ile hastaneye gittim ve elimizde bronşitle geri geldik oğlumun bağışıklığı Kadir Bey sayesinde çok iyi çalıştığı için 2 gün sıkıntılı öksürük ateşten sonra onuda atlattık. Annelere tavsiyem sabırlı olun, gerisi zaten gelir...

Yukarı Dön
bambambam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 00:49
Sabahlara kadar oksurmekten uyuyamayan 15 aylik kizim ikinci kere Kadir beyin tavsiyeleri ile hastaligini cok sukur atlatti..
Ilk kendisini tanidigimda kizim dokuz aylikti ve oksuruk vardı dr peditus verip verip yolluyordu napabilirim acaba diye arastirirken kendisini buldum. Dr a kafa tuttum ben peditus vermicem verince bisi oldugu yok dedim dr sasirdi ama cigerlere iner kem küm konustu ve ben vermedim cocugum iyileşti.  Son su meshur grip ile basettik kadir beyle. Sagolsun onun telkinleri ile çocuğumu sadece agrisi icin bi kac kere verdigim calpol disinda ilacsiz iyi ettim bi kac gece de uykusuz kaldim:) ama antb kullanmaktan iyidir. Dr una kalsa geme oksuruk surubu pedits vs kullan diyordu ben tbiki kullanmadim.. zaten Kadir beyi tanidiktan sonra dr a goturmeye gerek bile duymuyorum cunku sayesinde ben dr oldum. ALLAH kendisinden razi olsun! Hepimiz in yavrulari ALLAH  a emanet olsun.  
Yukarı Dön
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 09:47
Kadir bey sayesinde suan iki yasinda olan oglumu 1 senedir doktora goturmuyorum bu kisida bir kere griple ilacsiz atlattik illiadin coldmix ballimon bunu ogretti daha ne olsun.. suan 7 aylik olan kizima kalca usg bile cektirmedim doktora hic gitmedi tum sorularimi merak ettiklerimi resimli bi sekilde sordum doktor baksin dedigi icin bir olayda kizimi doktora goturdum ve doktor cok saglikli gorunuyor tabi ilk cocuktan tecrubelisin dedi oysa tum tecrubrm kadir beyin soyledikleri Allah ondan razi olsun basimizdan eksik etmesin ins.
Yukarı Dön
sevtaparda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 11:43
Kızıma 1.5 aylıkken İYE teşhisi konulduğunda tanıdım Kadir Beyi ama biraz geç kalmıştık 15 gün hastanede yatmış ve bir sürü iğne antibiyotik kullanmıştık :( kızım şimdi 3.5 yaşında tek güvendiğimiz doktor Kadir Bey ona sormadan hiç bir şey yapmıyoruz, sayesinde çok şey öğrendik iyi ki tanımışız kendisini sabrı ve iyi niyeti için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Yukarı Dön
de-met Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 269
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 12:23
Kızım 3 yaşındayken kulak ağrısı şikayeti ile bulunduğumuz yerin en iyi (!) KBB doktoruna gittik. Bir sürü para bayıldık ki kızımızı iyileştirsin. Sonuçta boşu boşuna 6 iğne, Sudafet, Allerjet, Agumentin gibi Kadir beyin tuzak dediği ilaçları kullandık. 1 hafta sonra yine dr gitmek yine antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Anne olarak rahatsız oldum her ağrıda biz ant.kullanacaktık? Araştırdım ve Kadir beyin sitesini gördüm şükürler olsun.

Şimdi gripten sonra kulağı ağrıyor. Ben de illiadin kullanıyorum. İlk damlayı damlattıktan sonra bir daha kulağım ağrıyor demiyor. Allahtan kulaktaki mekanizmayı tam olarak bozmadan Kadir hocamı buldum. Ellerinden öpüyorum..
Anne
Yukarı Dön
mishca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 15:12
kızım 9 aylıkken buldum bu siteyi, 9 aylık olana kadar 1 kez bronşiolit defalarca otit geçirdik en son alerji furyasına katılıyordukki buradaki kadir beyin aktardığı bilgiler sayesinde artık sadece grip olduğumuzun farkına vardık
1-otitlerde antibiyotik kullanmayın dediğinde ilaç kullanmayarak gördüm kulak iltihabının nasıl geçirildiğini,
2-griplerimizde öksürük kesici ilaç kullanmadığımda hastalığın ciğerlere inmediğini
3-ateş yükseldiğinde mudahale etmeden çocuğumun dayanabildiği kadar sabretmeyi  ve 40 üzeri ateşte dahi havale gelmediğini
 
4-doktor labaratuar ilaç firmaları arasındaki muhabbetleri
 
5-üşütmeyle hasta olunmayacağını daha bir çok şeyi en doğru kaynaktan öğrenmenin verdiği özgüveni kadir beye borçluyum allah bin kere razı olsunKizBebek
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009
Konum: fransa
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2014 Saat 19:33
kadir beyi tanimam uyelik tarihime denk dir, yani 5 yil oldu
3 aylik olan kizimin oksuurugnu sormak için uye olmu$tum, ikinci bitirdigim ksuruk surubuda i$e yaramami$ti çunku, çocugum hala oksuruyordu..
o gun kadir beyin cvevabiyla attim çope oksuruk surubunu bi dahada evime sokmadim ..
bide oglum oldu 2010 da, ablasi kre$e gittigi için hep ahstalik getirdi oglumda hep bron$iyoit oldu,bende hep kadir beyi dinledim ..

sonuç $u an bagi$ikliklari benden daha saglam iki çocuk annesiyim ..
ikisinede verdiigm toplam ilaç sayisi bi elin parmagini geçmez, buna antibiyotigi paracetamolu dahil
iliadini hariç tabi :)

haa bide sonra 2010 da ogrendimki  dr beyin bana (2009 da )kullanmayi biraktirdigi o oksuruk surubu 2 yas altina yasaklanmi$ yasadigim ulkede  ..

çocukalrim çok $ansli ke$ke bende onlar gibi $ansli olsaymi$im
kuçukken penisilinsiz ignesiz k$ geçirmemi$im onlarca igne olmu$um , buyuk ihtimalle griptim
$imdi en ufak grip de haftalarca suunuyorum bagi$iklik hiç yok nerdeyse
kadir beyin çocuklari torunlari gerçekten çok $ansli ..

benim fazla hikayem yok galiba erken tanidik kadir beyi :)

Yukarı Dön
kıvanç Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 890
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2014 Saat 00:58
Bende ikinci çocuğum 6aylıkken AOA tv programında görmüş ve internetten bulmuştum.
     Kadir bey oğlumun ilk 40derece düşmeyen ateşini muayenehanesi Anadolu yakasında olduğu için telefonda 6. Hastalık teşhis etmişti . O kadar rahat kendinden emin konuştuki  beni hiç muayene etmediği halde lütfedip telefonda cevap vermesine minnettarım. Tabii oğlum 2ay sonra 4yaşında olacak çok gripler oldu .hiç ateşini  düşürmedim.AMA dediklerini  harfiyen uyguladım. Yaşım geçsin olmasa birtane daha doğururum çünkü;  aslında çocuk büyütmek o kadar kolaymış ki .sadece hastalıklarda değil neredeyse tüm sorunlarımızdaki işeyarar , bilgilendirici yaklaşımları insana güven veriyor.iyiki varsınız Kadir Bey.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.