Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Pastalar, Kekler ve Kurabiyeler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üzeri tarcınlı susamlı kurabıyem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuüzeri tarcınlı susamlı kurabıyem

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Konu: üzeri tarcınlı susamlı kurabıyem
    Gönderim Zamanı: 11 Kas 2012 Saat 14:16
 işte son zamanlarda ki favorı kurabıyem budur kızlar
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2012 Saat 14:19
tarıfınıde hemen vereyım
 
              SUSAMLI KURABIYE
 
1 paket yumusamış margarın
1 cay bardagı sıvıyag
3-4 yemek kasıgı pudra sekerı
1,5 su bardagı susam
1 paket vanılya
1 paket kabartma tozu
cevız içi veya fındık (ben bırakmadım) aldıgı kadar un
 
malzemeler karısır yogrulur kucuk yuvarlaklar fırından cıkınca  1 kasık  tarcın bır kasık seker karısır  kurabıyeler bırza soguyunca bu karısıma bulanır  buz dolabında saklamak ıcınde ıdeal oluyor kızlar  bayatlamıyor
 
 
Yukarı Dön
dilek yiğitcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3604
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2012 Saat 14:22
çok güzel gözüküyo canım ellerıne sağlık ClownClown
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2012 Saat 22:20
guzel ve bayatlamıyor arkadaslar buzluktada muhafaza edılıyor
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 13 Kas 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 918
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 00:10
nefis görünüyor canım ellerine sağlık da şu tariflerdeki aldığı kadar un bölümünü sevmiyorum ben keşke onun da miktarı belli olsa benim gibi hamurişiyle arası hoş olmayanlar için ya sert oluyo ya yumuşak tarif tutmuyo,yada ben tutmayacak diye geriliyorum,mesela burdaki un ne kadardır canım
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2012 Saat 09:31
Ellerine sağlık Nilgün'cüğüm.DöktürmüşsünClapClap
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2012 Saat 22:43
Orjinalini yazan: kübRAbia kübRAbia Yazdı:

nefis görünüyor canım ellerine sağlık da şu tariflerdeki aldığı kadar un bölümünü sevmiyorum ben keşke onun da miktarı belli olsa benim gibi hamurişiyle arası hoş olmayanlar için ya sert oluyo ya yumuşak tarif tutmuyo,yada ben tutmayacak diye geriliyorum,mesela burdaki un ne kadardır canım
hımmm bılemıyorum canım ama bir sonrakınde senın için olcer ve buraya yazarım canım
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2012 Saat 22:43
Orjinalini yazan: dilek yiğitcan dilek yiğitcan Yazdı:

çok güzel gözüküyo canım ellerıne sağlık ClownClown
tesekkür ederım canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.