Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ben de Anne Olunca Anladım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anneye teşekkür böylemi olmalı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnneye teşekkür böylemi olmalı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2466
Mesajın Direkt Linki Konu: Anneye teşekkür böylemi olmalı?
    Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 15:08
Anne ve çocuk

-1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz.

-2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti.Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz.

-3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı. Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz.

-4 yaşınızdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz.

-5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz.

-6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda "GİTMİYCEEEEEEM" diye ağlayarak teşekkür ettiniz.

-7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camini kırarak teşekkür ettiniz.

-9 yaşınızdayken size piyano öğretmeni buldu. Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz.

-10 yaşınızdayken doğum günü partilerinden dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü. Arabadan fırlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz.

-11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz.

-12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz.

-15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi. Tek satir mektup yazmayarak teşekkür ettiniz.

-17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi. Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz.

-19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı,sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür ettiniz.

-21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi "Ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz.

-22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz.

-24 yaşınızdayken uzun süredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi. "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz.

-25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı,sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz.

-30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz.

-40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı."Anne işim başımdan aşkın"diyerek teşekkür ettiniz.

-50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz.

Derken bir gün..... o öldü. O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü....

Alıntı

Düzenleyen emine - 09 Ağu 2008 Saat 22:48

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2007 Saat 16:09
AYYYY!
ÇOK TUHAF HİSSETTİM...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2007 Saat 00:35
aman hümeyra ya bigün yüreğimize indireceksin,dilerim bizim yavrularımız böyle olmazlar arkadaşlar......
Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2007 Saat 14:14

kızlar alıştırıyorum ben sizi işte ilerede ola bileceklere karşı.... TongueLOL

dedin gibi inşallah bizim kuzucuklarımız boyle olmazlar....

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2007 Saat 23:21
inşallah....
Yukarı Dön
bengü Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 681
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2007 Saat 15:04
Cryama doğruu
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2007 Saat 15:05
ay cok guzel bir yazi imissssss

Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2007 Saat 15:09
begendin mi kiz modcum benimmmm LOL

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.