Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erkekleri niçin sevmiyoruz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuErkekleri niçin sevmiyoruz

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010
Konum: mutlu
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Konu: Erkekleri niçin sevmiyoruz
    Gönderim Zamanı: 09 Şub 2011 Saat 12:02

İşte erkekleri sevmemizin 10 nedeni...

Biz, bağımsız kadınlar, erkeklere ihtiyacımız olmadığını düşünmeyi severiz. Kendi bilgisayarımızla ilgilenebilir, kavanoz kapaklarını açar, eşyaların yerini değiştirebiliriz. Yine de civarda bir erkek olması hoş olur. Beyler, bunun sizin için hepimiz adına yazılmış bir aşk mektubu olduğunu düşünün. İşte size dair sevmekten vazgeçemediğimiz 10 şey:

1. Vücutları. Evet, söyledik bile! Yenilikçi cılız tipler bile bizi delirten pazulara sahip. Genellikle elleri de bizimkinden büyük. Bir erkeğin hangi bedende olduğu önemli değil, bize her zaman küçük ve hassas olduğumuzu hissettirebiliyorlar. Peki ya kollarındaki o provakatif damarlar? Ve elbette sakal! Sizi kaşındırdığı ve bizi gıdakladığı ortada ama yine de çok seksi görünüyor.

2. Bizim anlayamadıklarımızı tabiatlarından dolayı anlamaları. Kendimizden başkasına güvenmekten hoşlanmasak da bazen bazı konularla ilgilenmenizi rica etmek daha kolay. Genelleme için özür diliyoruz ama merdivenlerden çıkarılması gereken ağır objeleri taşımanız için her zaman yardımınıza ihtiyaç duyuyoruz ( aslında sadece tembellikten, yoksa bunun da üstesinden gelebiliriz), çerçeve için duvara çakılacak çiviler ve büyük, iğrenç böcekleri öldürme görevini de üstlenebilirsiniz. Tabi öldürdükten sonra onu üzerimize atıp kendinizce yaptığınız şakayı aynı yaşa inerek bir çığlıkla karşılamamız bizi başka çözüm arayışlarına yöneltmeli.

3. Gizli duyarlı yanları. Bir erkek karşınızda ağladığı zaman, kendinizi duygusal piyangoyu kazanmış gibi hissedebiliriz. Gözyaşları, samimiyetin en uç işareti; ve gardını indirmiş olması muhtemelen bizi önemsediğini ve bize güvendiğini gösterir. Ayrıca sizi, deyim yerinde ise, ‘şefkatle’ bakarken yakalamaya da bayılıyoruz! Ve sonrasında gelen kucaklaşma ya da saçlarımızın arasına kondurulan öpücükler kalbimizin ritmini değiştiriyor.

4. Kokuları. Vücut şampuanları, traş losyonu, parfümü, doğal misk kokusu… Tüm bunların karşımı kendimizi etkisinde kaybetmek için son derece hevesli olduğumuz bir rahiya oluşturuyor.

5. Beyinleri. Milliyet'in de haberine göre, bilimsel olarak da kanıtlandığı üzere erkek beyni, kadınınkinden farklı çalışıyor. Futbol ve Star Wars hakkındaki takıntılarınızın sebebinin de bu olma ihtimali var ama temel maskülen tavırlarınız ve bizim dişiliğimize olan minnettarlığınız, kadın olduğumuza dair iyi hissetmemize sebep oluyor.

6. Espri anlayışları. Bizi esprileri ile etkilemeye çalışmalarına, fiziksel fonksiyonların komik olduğunu düşünmelerine, yetersizliklerimizle ilgili gülmemizi sağlayabilmelerine ve kendimizi çok da fazla ciddiye almamamız gerektiğini hatırlatmalarına minnettarız.

7. Doğalarından gelen koruyuculuk. Yolda yürürken trafiğin olduğu tarafa geçmeleri, dik bir eğimde yardım etmek için düşünmeden uzattıkları el ya da kolları, her an kaçırılabilecekmişiz gibi endişelenmeleri muhteşem değil mi? Kendimizi koruyabileceğimizden emin olsak bile bu tür endişeleri şımarma sebebi…

8. Kıyafetleri. Özellikle dev gibi ve mümkünse çizgili kazaklarınız ve gömlekleriniz evin içinde elbise niyetine giymek çok zevkli! “Hangi kazağın, ha evet kirlide o bebeğim daha yıkanmadı!”

9. Güvenilebilirlikleri. Sıkıcı ya da sıradan olduğunu düşünseniz de, duyguları yerine mantık ya da sağduyuyla hareket eden (en azından çoğu zaman) birisi tarafından korunuyor olmak iyi bir şey. En melodramatik zamanlarımızda canımızı sıkan bu tavır, aslında genellikle çok daha güvende hissetmemizi sağlıyor.

10. Bize dair bitmek bilmeyen tutkuları. Üzerimizde babaanne iç çamaşırları varken bile. Görünümün pek çok şeye baskın geldiği bir dünyada yaşıyor olsak bile, erkeklerin bizi arzuladığını bilmek çok büyük bir lüks; laçka bir pijama, istenmeyen tüylerin ihmal edildiği bacaklarla bile…


ALINTI

Düzenleyen peperutka - 09 Şub 2011 Saat 12:03




Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye


Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4240
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2011 Saat 15:13
Kim demiş sevmiyoruz diyeLOLLOLLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.