Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orta kulak ltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorta kulak ltihabı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryemd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 04 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2009 Saat 19:17
hocam birde 1 aylıkken saçının içinde koyu kahve bir alan oluştu. konak diye düşündüm.arada yağlayıpk aldrmaya çalışıyordum. rengi açıldı ama kalkmadı.  zaten ciltten çok kabarık da değildi.başka bir şikayet için cildiyeye gittiğimizde ben olduğunu söyledi doktor.  ben de kaldırmaya uğraşmadım ama üzerinde küçük beyazlıklar oluyor kepek görünümünde. eğer konaksa müdahale etmemiş olmam sorun yaratır  mı ordan saç çıkmaz diyorlar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2009 Saat 11:36
Antibiyotikler, kakayı yumuşatır, idare edebildiğiniz kadar edin, çok ishal şekline dönerse, kesersiniz. Saçlı derideki "ben" e karşı yapabileceğiniz bir şey yok. O bölgeyide, düzgün şekilde yıkayacaksınız. Saç çıkar, merak etmeyin.Kafa şekli için, yatış şeklini değiştirin. Başka hiçbir şansınız yok.
Yukarı Dön
meryemd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 04 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 13:30
3 ay oldu hala kulağımız iyileşmedi. dış kulak yolu iltihabı denildi. kulağından dışarı taşacak ve boşluğu tamamen dolduracak kadar çok akıntımız oldu . sedef renginde. rifampin damla ve siprogut damla kullamıyoruz. son gittiğimiz kbb uzmanı temizlemeyelim damlaları kullanın 10 gün sonunda bakalım dedi bugün 10. gün pazartesi gidecez ama artık güveneniyorum da bu kadar uzun sürer mi hocam kulak iltihabı. banyo yaptırmaya korkuyorum. banyodan sonra daha çok akıyor ve ağlıyor. zarı göreneniş kirden orta kulakta birşey var mıdıt ateşi yok. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 113113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2009 Saat 09:18
Siz şimdiye kadar nerede idiniz... Kesinlikle kulak damlalarını kullanmayın. Kulağa hiçbirşey damlatmayın. Sadece gelen akıntıyı, kağıt mendil ile temizleyin. İliadin ped. BURUN damlasını günde 2 defa her iki BURUN deliğine ikişer damla damlatın. Bunun haricinde hiçbir ilaç kullanmayın. Salı günü tekrar konuşalım. Bu arada hangi ilden arıyorsunuz, bulunduğunuz yer hakkında bilgi verin.Çocuğunuzun yaşı kaç?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.