Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tavsiyeler sizden kızlarr bekliyorumm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutavsiyeler sizden kızlarr bekliyorumm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Konu: tavsiyeler sizden kızlarr bekliyorumm
    Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:25

kızlarrr şimdiye kadar birçok konuda fikirlerinizin tavsiyelerinizin faydasını gördüm şimdi yine sizi göreve davet ediyorumLOLLOLLOL

25 ocakta kuzucuğumun küçük mucizemin doğum günü ona eğlence merkezi almayı planlıyoruz hediye olarak bu tamam. ama ben ilk doğumgününden ona hatıra kalacak ömür boyu saklayabileceği özel bir armağan daha istiyorum. ne olabilir aklıma gelmiyor. bana yardımcı olursanız sevinirim. hem bu özel hediye konusunda hemde doğumgünü partisi ile ilgili olarak ilginç bize güzel anı olacak fikirlerrinizi bekliyorum. zamanımız uzun ama boşlamayın sakın bu konuyu bana yardım edin Big%20smileBig%20smile
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 22:55
25 ocaktan itibaren ona günlük tutmaya başlamak(tabi yoksa)ve o günlüğü onun anlayacağı bir yaşta vermek güzel bir hediye olur...
bence ömür boyu saklayacağı hediyeyi 18. yaşgününe ertele

kızımın ilk doğum günü partisinde palyaço olması benim büyük arzum...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2008 Saat 23:01
canım günlük tutuyodum aslında günlükte değilde özle şeylerini yazıyodum ilklerini falan ama bayadır yazmıyorum. benim planımda günlüğü yazıp ona evlendiğinde vermekti.
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 09:18
gunlukten ayri bir ozel mektup nasil olur... sabah sabah daha gozumu acamadim, ilk aklima bu geldi... gelirse yine yazarim... oglusunun dogum gununu kizimla beraber kutlayacaz desene...Embarrassed
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 09:20
yoksa ona ilklerinden oluşan şık bir kutu yapabilirsin ilk kıyafeti ilk oyuncağı ne bilim ilk hediyesi eldiveni çorabı ben böyle bir kutu yaptım günlüğüyle birlikte 18 yaşında filan vermeyi düşünüyorum
uyuduğu odayı balonlarla donatabilirsin sabah uyandığında ilk onları görür mutlu olur sevinir
ya da bak biraz maddi ama adına bir banka hesabı açabilirsin cüzi miktarlarda paralar yatırırsın büyüyünce güzel bir sürpriz olur ama tabii yoksa bir hesabı şimdilik bunlar geldi aklıma

Düzenleyen mine - 13 Eyl 2010 Saat 18:54
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 09:50

ben kizim icin ne yapsam acaba... fikirleriniz beni de aydinlatacak...Embarrassed

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 10:38
bende banka hesabı açtır dicektim mine demiş LOL
günlük hep tutulan bişi aslında onun dışında ilk kıyafeti oyuncağı falan güzel fikir Wink
en güzel hatıra fotoğraflardır bence güzel bir fotosunu saat yaptır yada bi puzzle olabilir...

şimdilik aklımdakiler bunlar...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:29
hayalcim kendin olsaydın ne isterdin, birde burdan düşün bakalım ne istiyeceksin....Approve
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.