Merhaba,
yaklasik 10 yildir sol el bas parmagimda ucuk cikar. Stres oldugumda ya da bunyem zayif dustugunde.
50 gunluk bir kizim var. Dun degil onceki gece parmagimda kasinti vardi hafiften ve o sekilde mememi tutarak emzirdim. sabah uyandigimda parmagimda ucuk cikmisti. ertesi gun her zaman kulandigim krem olan Akloviri eczaneden almaya gittim ve eczaciya da sordum "emzirirken kullanabilir miyim?" seklinde. "kullanabilecegimi" soyledi. Kendi cocuk doktoruma danistim, kremi emzirirken kullanabilecegimi soyledi. Simdi parmagimi temas ettirmiyorum kizima, emzirirken sol elimi kullanmiyorum. Kizim bir kez parmagini yanlislikla temas ettirdi hemen islak mendille sildim.Birkez de ben parmagimi unutup yuzune yaklastirmisim (bebegim o an parmagima cok yakindi ve soludu...). Bu sekillerde ona ucuk bulasir mi diye endise ediyorum.
Ayrica internette arastirdigida "asiklovir" etken maddesinin sutle gecip bebege zarar verebilecegi yaziyor. :( Ben kremimi dun geceden bu oglene kadar 3 saat araliklarla surdum. Simdi korkuyorum acaba bebegime zarar verir mi diye...
Yanitinizi bekliyorum. Tesekkurler
Funda