|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 12:55 |
hocam 4 ve 5 yaşlarındaki iki oğlumda anaokuluna gidiyorlar kışın burun tıkanıklığı çok yaşıyorlar ben her akşam yastıklarına cold mix damlatıyorum.böyle her akşam kullanmanın çocuğa zararı olur mu yoksa kış boyu kullanabilir miyim
|
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coldmix mavi kutu ve yesil kutu var dr.bey banada önerdi bu damlayı fakat hangisini alacağımı bilemedim..mavi ve yesil arasında ki fark nedir ?bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?
|
|
![]() |
|
sintay ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
birisi 5 ml diğeri 10 ml. farkı sadece ebatı.içerik aynı
|
|
![]() |
|
mrvsmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Cok tesekkur ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska merak ettiginiz bir sey varmi :0)
maasallah, taleberime: ***** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|