|
Çene altımda misket gibi beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayşegcl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 17:42 |
Hocam merhabalar 33 yaşında bir bayanım.sormak istediğim,çene ucumuzun hemen gerisinde (dilin alt kısmına tekabül ediyor) misket gibi sert şişlik farkettim bugün.boyunda böyle şişlikler duymuştum ama çene altında duymamıştım hiç hocam.herhangi bir boğaz diş enfeksiyonu geçirmedim bu sıralar.bulunduğu yer ve yaşım göz önüne alındığında korkmama gerek varmı hocam, lenfoma olabilirmi diye endişeleniyorum.sizce hastaneye gitmelimiyim hemen? Fikrinize ihtiyacım var saygılar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenfoma, orada olmaz.
Muhtemelen, dil altinda veya o hizadaki dis etinden mikrop kapmissiniz, kendiliginden gecer. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|