|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 06:09 |
Hocam merhabalar,
38 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum kış aylarında burnum sürekli kuruyor ve yara oluyor. Aşırı derecede hassas çok aciyor. Bundan iki sene önce iki yil ankarada yaşadim ve orda da aynı şikayetlerim vardi. Ankara kuru anlıyorum ama istanbulda neden sürekli burnum böyle anlamış değilim. Yaz aylarında sorun yok ama kisin sürekli böyle. Bir ara kbb uzmanına gitmiştim nazal nem diye damla verdi kullanınca geçiyor ama bırakınca tekrar oluyor. Elim sürekli burnumda ister istemez çünkü çok rahatsız ediyor. Burnu eklemenin tehlikeli birşey olduğunu duymuştum. Mikrop kapması beyin icin tepkimeliymiş. Ara ara sinomarinin burun kuruluğu icin bir kremi var onu kullanıyorum. Burnumun tamamen iyileşmesi icin ne yapabilirim hocam? Hangi kremi ne periyotta kullanmalıyım? Her kış aynı şeyleri yasamam normal mi? Nedeni nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler Saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120485 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SiccNasal veya Sulfarhin burun kremi kullanin.. Gerektigi sefer ve sure kullanin. Burunda ABSE olusursa, o zaman tehlikeli olabilir.. Yoksa durup dururken, burnunuzu ellediginiz diye bir sey olmaz. |
|
![]() |
|
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanıtınız için çok tesekkür ederim hocam. Belirttiğiniz kremi aldım. Yanlız şimdi burnumun içinde sivilce mi tam bilmiyorum çok agıran birkaç yara çıktı. Bunlarda abse mi oluyor? Mikrop kapmaması için goz için olan teramisini sürebilirmiyim?
Tesekkürler hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120485 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goz icin olan krem(ve her turlu ilac) GOZ icin kullanilir.. Burun icinde, yara varsa; Thiocillin pomat surun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam affınıza sığınarak son birşey sormak istiyorum. Burnumun içine bakıyorum ama birşey göremiyorum yaralar iki ayrı yerde çok ağırıyor zokluyor. Tehlike yaratmaması için sizce kbb uzmanına gidip antibiyotik vs kullanmam gerekir mi? Yoksa sadece pomat yeterli olur mu?
Cok cok tesekkürler Saygılarımla,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates olursa, Antibiyotik kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|