|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şub 2018 Saat 11:46 |
Merhaba doktor bey kızımın 15 gün önce idrar tahlilinde nitrit (+)olması sonucu cempes kullandık. Tekrar idrar tahlili iştendi idrar stribinde
Bld + Leu neg Bil neg Pro neg Nitrit neg Sg 1.005 Doktor bey nitrit neg ama bld kan hücresi diye biliyorum idrarda 1 + kan ne demek ? Ne onerirsiniz bobreklerine usg bakilmisti normal denmisti.doktora götürmedim sonucu .kültür sonucumuz çıkmadı henüz.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizim 18 aylik kan ilaci kullanmıyor 10 gundur. Beni emiyor hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, hicbir ilac kullanmayin, kurcalamayin, bir sey derlerse de inanmayin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temiz dimi hocam idrarimiz kan korkuttu bizi doktora zaten göstermedim size sormak istedim önce bu kanı ne yapmış olabilir doktor bey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Blood=Kan demek.... Kan varsa, mikroskopide "SILME" Eritrosit gorulmesi gerekirdi... Onlar der, takmayin kafaniza.. Inanmiyorsaniz, baska bir Laboratuvarda tekrar baktirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|