Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek bezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebek bezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edam Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3172
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 00:07

ilk iki ay p...a, sonradan   m..x kullandım, halada onla devam

........CANIM YAVRULARIM......
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 00:16
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

sibelcim yenidoğandan başlaman lazım canım 2 numara çok büyük gelir

benimde aldığım yeni doğan paketi kilosu 2-5 kg değilde 3-6 kilo bebiş biraz tombik diye herkes 2 olanı al dedi Confused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 00:19
P..maThumbs%20UpThumbs%20Up ben 2 numarayla başlamıştım. oğlum 3 kilo doğmuştu. 1 numarayı hiç kullanmadım. bu arada P..ma nın uyu oynası aktif bebeden biraz daha ince.. yazın sıcaklarda çok daha iyi oluyor. gerçi ilk 4 ay keşfedememiştim hep aktif bebe kullanmıştım ama sonra bir arkadaşım önerdi. gündüzleri zaten sık değiştiği için uyu oyna kullandım. gece de mutlaka aktif bebe bağladım ama 12 saat kalabiliyor ya altındaWink diğerleri pişiğe sebep oldu ama P..a asla yapmadı. ne uyu oyna ne aktif bebe ikisi de zarar vermedi hiç
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 00:23
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

sibelcim yenidoğandan başlaman lazım canım 2 numara çok büyük gelir

benimde aldığım yeni doğan paketi kilosu 2-5 kg değilde 3-6 kilo bebiş biraz tombik diye herkes 2 olanı al dedi Confused

o nasıl oluyor sibelcim herhalde marka değişik.. Bu arada allah bağışlasın nazardan korusun bebeğimiz tombiş olsa bile yine de benim görüşüm 2 numara büyük gelir hem yenidoğanın yapısı farklı ilk günlerde baya yapıyorlar  LOLLOL koruması da farklı oluyor 2 numara alınsa bile birşey olmaz ne de olsa ilerleyen aylarda kullanacaksın.Smile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 02:11

benim kızın teni çok hassas pr... başka bez kullanamıyorum arada h..s aldığım oldu ama pr.. kadar iyi değil.

eltim ve yengem be..s..t kullanıyorlar çok memnunlar ve daha ucuzmuşWink

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 08:02
sibel 1 numara al...tombikte olsa 1 numara küçük gelmez...zaten 50 lik paket bir haftaya kalmaz bitiyo:)

dediğim gibi onda file bir tabaka var bebek hiç rahatsız olmuyor...keşke tüm numaralarına o fileden koysalar...

boykota gelince söz konusu olan bebeğimin dötü iseLOL boooykot moykot dinlemem wallaLOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 08:38
Ama hayatım bizim aldığımız her İsrail markası ürün Filistinde günahsız yavrulara sıkılan bir kurşun, atılan bir bomba demek. Kendimizi Allah göstermesin ama onların yerine koyalım ve ısrarla boykot edelim bence. Ben bütün markaları kullandım şükür bi sorunum olmadı. Arkadaşların dediği gibi baby star da çok güzel deneyin göreceksiniz ayrıca pedo duo da kullanıyorum. yani öyle marka ayrımı yapmıyorum hepsini denedim bi kaçtanesinden memnun kaldım markettede hangisini buluyorsam o markalardan alıyorum. Sadece ıslak mendil kullanmayın derim. Kağıt havluyu ıslatıp öyle siliyorum pişik sorunum yok şükür.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 09:10
Orjinalini yazan: MERVE MERVE Yazdı:

Ama hayatım bizim aldığımız her İsrail markası ürün Filistinde günahsız yavrulara sıkılan bir kurşun, atılan bir bomba demek. Kendimizi Allah göstermesin ama onların yerine koyalım ve ısrarla boykot edelim bence. Ben bütün markaları kullandım şükür bi sorunum olmadı. Arkadaşların dediği gibi baby star da çok güzel deneyin göreceksiniz ayrıca pedo duo da kullanıyorum. yani öyle marka ayrımı yapmıyorum hepsini denedim bi kaçtanesinden memnun kaldım markettede hangisini buluyorsam o markalardan alıyorum. Sadece ıslak mendil kullanmayın derim. Kağıt havluyu ıslatıp öyle siliyorum pişik sorunum yok şükür.

bende birçok markayı deneyim...eninde sonunda hep bu marka dedim....

şayet ben yada benim gibi birçok anne boykot adı altında o markayı almadığında o kurşunların sonu gelecekse..forumda kampanya başlatalım...ama malesef bu sorun o ülkenin ürünlerini almakla sona ermeyecek.....

bu tıpkı...dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi birşey...

boşa kürek çekeceksem neden bebeğimi rahatında alıkoyayım ki?
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 10>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.