Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - banyo sonrası giyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubanyo sonrası giyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 11:35
benim de en büyük sorunum o arkadaşlar. eline ne verirsem vereyim fayda etmiyor. artık masa saatimi ve cep telefonumu bile denedim.. diğer zamanlarda balıklama atlar ama o anda hiç faydası yok. kayınvalidem ilk gördüğünde şok olmuştu o haline. tamam banyodan çıkmak ve giyinmek istemiyor ama sadece bu olamaz sebebi.. o kadar çok oynuyor ki her yanı, her uzvu başka bir şey yapıyor. ben bu durumu çözemedim ve başa çıkmadım. çınarı asla ben yalnız yıkayamam ve sonrasında da yalnız giydiremem. bu imkansız birşey.. bunu bu şekilde kabullendim ve babası veya bir başkası olmadan asla yıkama işlerine kalkışmıyorum. gittiği yere kadar napalımConfusedConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 11:39
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

senemcim yaz geldi artık nasıl olsa üst üste giyinme derdi kalmadıBig%20smile
önceden nasıl uğraşırdım ben o soğuklarda.atlet,üstüne uzun kollu çıtlı badi,üstüne normal badiConfusedalta kilotlu çorap pantolon oy oy lahana gibiLOL
şimdi bi askılı çıtlı badi üzerine sadece pijamaBig%20smileyatarken yıkıyom artık eve gec gidiyoz dükkandan..

ben eline yağı veriyorum o döküyo elime ben sürüyorum oyalanıyo..genelde eline hep bişiyler veririm yoksa zaptolmuyoConfusedbirde banyodan sonra giyimi kolay şeyleri secerdim..giysilerini kafasından gecirirken ceee yapalım diyorum bekliyo giydirmemiLOLkollarını giydirirken kıyafetin koluna elimi gecirip hanimiş kızımın elini tuttum tuttum diyorum oyun sanıyo öyle giyiyniyoz işteLOLConfused
ayy ne güzel valla. belki büyüyünce çınar da öyle olurrrrrBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile şimdi bir de yaşı gereği zaten eline yağı verdiğimi düşünemiyorumDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDeadDead

ayy evet bütün kış zaten sırf bu yüzden yazı bekledim. hele birkaç ay sonra tek bady ile işi kurtaracağız, harikaBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
samsam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 267
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 12:55

Bende oglumu giydirirken bacaklarina kollarina kremden damlalar seklinde koyuyordum ondan surmesini istiyordum. o kremle ugrasiken bende isimi bitirmis oluyordum.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 15:03
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Kızlar çok şükür bizim hiç böyle bir sorunumuz olmadı, genelde bebeklerin giyinmeyi sevmediğini bilirim ama sanırım kızımın olumlu yanlarından bir tanesi giyinirken sesini çıkarmaması, inanın bende hayret ediyorum, maşallah diyeyim LOLLOLLOL 
Eğer durmuyor olsaydı sanırım bende Emine gibi, eline oyalayacak bir şeyler verirdim Smile 
çocuk yaz kış hergün dışarı çıktığından giyinme onun için gezme anlamına geliyodurLOL
Yukarı Dön
iremsenem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 108
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2008 Saat 21:00
saolun arkadaşlar valla yanlız olmadığıma sevindim ne yalan sölimLOL valla eline bişilerde versem oo hemen dönüyor bazen aklımı okuduğunu sanıyorum..
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 22:36
Orjinalini yazan: iremsenem iremsenem Yazdı:

saolun arkadaşlar valla yanlız olmadığıma sevindim ne yalan sölimLOL valla eline bişilerde versem oo hemen dönüyor bazen aklımı okuduğunu sanıyorum..
bazen çıldırıyorsun değil mi.. ben dişlerimi sıkıyorum. hakikaten sinir bozucu birşey. hele pantalon veya kilotlu çorabın bir ayağını giydiriyorsun, ötekini giydirirken diğeri çıkıyo ya.. deli oluyorumAngryAngry
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 23:07
ay çok komik ya insan gıcık olduğu herşeyi burda okurken çok eğleniy aaaa bi tek biz değilmişiz diyo bende asya nın eline pişik kremini veriyom o oyalanırken ben giydirıyom gerçi o daha küçük şu an sadece sağa sola dönmekle uğraşıyo bide ayaklarını bacaklarını hoplatıyo
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.