|
Bacak sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
S.pamuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2021 Saat 00:22 |
Merhabalar hocam 2180gr ağırlığında 44 cm boyunda doğmuş olan oğlum şuan 90cm boyunda ve 12.5 kilo.Bacaklarında sizin yazılarınızı okuduktan sonra x bacak olduğunu farkettim vede çok belirgin içe basıyor.Sadece bir yaşına kadar dvit damla vermiştim.Bundan sonrası için neyapmalıyım.Şuana kadar hiç tahlil yaptırmadım.Tahlil yaptırmadan ampül verebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su anda KAC YASINDA, yazilmamis!!
|
|
![]() |
|
S.pamuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyu; 3.5 kilo doganlara yetismis. 1200 gram eksigi var. Cok bariz X-bacak yok, cabuk iyilesir.
Ayaklari yan yana geldiginde, ice basma da duzelecek. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin. Mayis ayinda, D vitamin seviyesi olcturup, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Şub 2021 Saat 18:38 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam.Büyük oğlumda da yazın sırtında ağrı olmuştu.Film çekildi ve skolyoz teşhisi kondu.Çok hafif derecede. Fizyoterapiste gittik egzersizleri bi müddet yaptı.Fizyoterapist düzelme var dedi.O da 2014 nisan doğumlu 122cm boyunda 21.5 kilo.Ortopedist d vitaminine bakılsın dedi ama baktırmadı.Onada bir ampul vereyim mi?Onunda bacakları çarpık gibi geliyor bana.Hocam değerlendirebilir misiniz?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemen ona da, 1 ampul Dvit3 icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|