|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119701 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 18:04 |
Mujdeler olsun!!!!!
Hani gecenlerde basetmistim ya, artik, her oksurene; Astim, Bronsit veya Bronsiolit diyemiyorlar, bu sene bakalim ne sahtekarlik uyduracaklar diyordum ya!!! Gozunuz aydin... Aranan sahtekarlik bulunmustur, artik her oksurene, "Atessiz Zaturre" teshisi konulacaktir.. Yanliz, bu sahtekarlik eski sahtekarliktan daha beterdir, zira Astim, Bronsit, Bronsiolit sahtekarliginda, alt tarafi ilaclari kesersiniz, cocuk duzelir..En kotu ihtimal ile, hastaneye yatar, "hava alir" cikarsiniz.Halbuki bu yeni assagilik, namussuzlar, Rontgen cektiriyorlar ve "Film'de Zaturre bilgileri var" diyorlar... Laboratuvarlarla kurduklari ceteler yeterli gelmedi, simdi birde Rontgen laboratuvarlari ile cetelesiyorlar.. Bu yuzden her oksurene; akciger Rontgeni cektirmek gibi bir yanlisa sizleri dusuruyorlar.. Aman ha, sakin ha!! Eger oksuruk sikayeti (oksuruk olmasi sart degil, onlar daima bir bahane uydururlar) ile gittiginizde, Rontgen isterlerse, KACIN... Boyle her oksurdugunde, Rontgen cektirirseniz, Tiroid Kanserlerine, sebep olursunuz. Asagida; ozelden bir hastaya yazdigim cevap var. Daha ilk gun konulan; "atessiz Zaturre" sacmaligina kanmasa idiniz, butun bu hastalikli donem hic olmayacakti... 1- Atessiz Zaturre diye bir hastalik yoktur. Bu tamamen, Turk Cocuk doktorlarinin bir uydurmasidir zira, Turk doktorlari; Grip teshis ETMEMEYE YEMINLIDIRLER... Grip teshisi koymamak icin, her turlu soytariligi yaparlar..2010 dan sonra, her oksurene; Astim, 2012;den sonra, Bronsit ve 2013;en itibaren, Bronsit, Bronsiolit, veya bunlarin baslangiclari diye yapilan sacmaliklar iyice afise olduktan sonra, 2015 icin bir surpriz tani bekliyordum ama, "Atessiz Zaturre" diyebilecekleri hic aklima gelmemisti!!! Bu sahtekarlara dogrusu sapka cikarilir.. 2- Ates olmadan, cocugun dakikadaki solunum sayisi; 60'dan fazla olmadan, ASLA Zaturre teshisi konamaz..Ayrica da, artik butun cocuklara KPA asilari yapiliyor!! 3- Siz ; daha dogrusu doktor zannederek gittiginiz soytarilar, boyle her oksurdugunde; Akciger filmi isteyeceklerse, 7-8 yaslarda; cocukta Tiroid kanseri cikmasi kuvvetle muhtemeldir. 4- Gripli hastalara, Ventolin, Bricanyl gibi suruplarin verilmesi ile, "gecici bir yalanci iyilesme devresi" sinin arkasindan, vucudun Virusler akcigerlere inmesi diye, kasten daralttigi bronslarin acilmasi ile, siz hic farkina varmadan, virusler akcigerlere iner ve tam iyilesecekmis gibi oldugunda, hastalik hemde ilkinden daha siddetli sekilde tekrar baslar... 5- Genellikle, bu "Sahtekarligin:1.Safhasindan" sonra; 2. Safhada; Flixotide, Nasonex, Nasocort gibi kortizonlu spreyler verilir. gene sahte bir iyilesme hali olur, ama bu sefer, kortizon etkisi ile bagisiklikda baskilandigindan, viruslerin sayisi anormal artar ve "Sahtekarligin:3.Safhasi" olan Hastane maceraleri baslar.. Maalesef bu namussuzluklar artik Tip Fakultelerinde, Ders olarak ogretilmektedir... Eskinin : "Bu kadar cahillik, ancak tahsil ile mumkundur" sozu, resmen gercek olmustur. Bir ilave daha yapayim, "Atessiz Zaturre" de deseler, gene ayni sahtekarlik ilaclarini: Astim, ilaclari, Kortizonlu spreyleri,Antibiyotikleri, gene yaziyorlar.. Tek fark, fazladan, Rontgen cekilmesi.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Mar 2015 Saat 18:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|