|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2017 Saat 18:55 |
hocam bebe aspirinlerini çocuklara verme konusunda nedüşünüyorsunuz?hocam birde ben kendim için bişey sorucam.hocam ben 3 aydır sürekli hastayım halsizliğim yok ama burnum tıkalı sürekli birden nezleoluyorum çalıştığım yerdekiler bile tedirgin olmaya başladı hiç iyileşilmezmi diye hocam 3 ayrı bölüme gittim kbb röntgen çekti sinüslerin tıkalı dedi endokrin tiroidlerime baktı imminoloji lösemi varmı neden bağışıklığım bukadar düşük diye baktı.tek buldukları sinüslerim tıkalıymış ve alerjik buruna sahipmişim.hocam benim bağışıklığım neden bukadar zayıf 3 aydır nezlem gribim geçmeme sebebi ne olabilirki.hocam kan sonuçlarımda CRP 10.4 SEDİMANTASYON 32 TRİGLİSERİD 339 WBC 8.1
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120424 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Eskiden kullanilirdi, simdi; yan etkileri daha az olan, Parasetamol ve turevleri tercih ediliyor. 2- Aspirin aleyhindeki yalanlarin tamami, daha pahali olan Parasetamollu ilaclar satilsin diye uydurulmustur. 3- Bu yasa kadar bir sey olmamis da, bu yastami; "bagisikliginiz" dusmus!!! Laf!!! Bazi Virusler, uzun sure hastalik yaparlar. benim Gripler hakkindaki yazilarimi okuyun.. WBC'nin dusuk olmasi, viral enfeksiyonlara baglidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|