Erkin Bey yeniden merhabalar.
elimdeki ürün hakkında detayları firmaya tek tek anlattım ve ürünü firma aracılığı ile geri istediler. bu arada sorunu da buldum. yanlardaki demirlere kılıf takılmamış ve benim onu sökmem için tamirci olmam lazım

ben de firmaya bu hatalarını bir daha yapmamaları gerektiğini ve biz acemi annelerin ürünleri satın alırken kullanıma hazır şekilde olduğunu düşünmemizi bilmeleri için uyarı maili de attım. Annedaşlarıma da bu konuda dikkatli olmalarını öneriyorum. Her ürün kullanıma hazır şekliyle gelmiyormuş demek ki önümüze. yanlış yapılabilir ama cebizimden çıkan para da çok önemli o nedenle herkesi hakkını aramaya davet ediyorum. size bu konuda ufak bir anımı da anlatmak isterim. ben böyle birçok olay yaşadım ama en ilginç olanı da budur.
geçen yıl her zaman aldığımız markanın sucuğunun başka pakette olanından aldım ve o da ne yağlı mı yağlı... üzerinde %28 yağ oranı yazıyordu. firmaya fotoğrafını çektim yolladım bir güzel de mail attım. ayıp dedim. heee fişlerimin de fotoğraflarını çektim daha önceden alıyordum olayını vurgulamak için.

firma 1 hafta sonra beni aradı ve görüşmek istediklerini söylediler. ben de buyrun gelin dedim benden ürünle ilgili tüm bilgileri aldıktan sonra beyefendi elindeki koliyi bana verdi ve şaştım. içinden sosisler, salamlar, pastırmalar ve sucuklar çıktı. amanın ben şok halde kalakaldım. bu olayı anlattım çünkü arkadaşlar biz hakkımızı aramazsak satış sonrası hizmet için firmalar kendilerini düzeltemezler.
o ürünü bi daha almam demek yerine hepinizi duyarlı olmaya ve hakkınızı aramaya davet ediyorum. sevgiler.

Düzenleyen 1978koaka - 28 Kas 2007 Saat 13:38