alerjik rinit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
chora
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2024 Saat 08:26 |
kasım 2015 doğumlu kızım(26 kilo ,boyu hatırlamıyorum ama uzun bir kız ) bu hafta okuldan sonra öksürük şikayeti başladı kuru gıcık şeklinde burun tıkalıydı .Sadece banyon odasında ketıl ile buhar yaparak deniz suyu ve sulfarin ile geceyi her 2 saatte bir kalkarak zorla ,atlattık.
geçen sene aynı şikayet ile (öksürük çok kötüydü solunum yoluna birşey kaçmış gibi şüphelendim sürekli öksürüyordu )doktor alerjik rinit dedi kortizonlu hava ilaçları vermek istedi ,bizde banyo yaptırıp rahatlatacağımızı olmazsa hava vereceğimizi söyleyip kabul etmedik,sıcak buhar ile atlatmıştık zorla da olsa .... geçmişe bakınca gözlerde kızarıklık kaşıntı gıcık şekilde öksürük burun tıkanıklığı hep yaşadığımız şeyler bu teşhis doğru mu ? özellikle okul zamanı ara ara sürekli başa dönüyoruz ... bu sene deniz 5 gün gidebildik ,iki kere girdi ,Az mı geldi farklı olarak ama çok arttı özellikle öksürük ve sabahları hapşurma ... bu teşhis doğru mu ,ne tavsiye edersiniz .Okulla arttığına eminim ama gidecek mecbur.... bebekliği atopik idi.hiç öyle temiz steril de bakmadım hocam .
|
|
sevgiler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118375 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Siz hiç Çocuk doktorlarının Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü?
Hepsine ya Astım derler, ya da allerji!! Forum ilk sayfadaki; "Teşekkürlerim ve 1 senelik tecrübe" yazısını okuyun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|