Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ağız kokusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumağız kokusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Konu: ağız kokusu
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2014 Saat 16:22
kadir bey oğlum 13 aylık..balgamlı öksürük burun akıntısı var..hep olurdu biz önemsemezdik.sizin yöntemle geçerdi.ateş 38 civarı olunca halsiz gözükünce ve ağız kokusu olunca tedirgin olduk. yaklaşık 3 gündür..napsakki ne zaman tedirgin olmak gerekir
DİDE
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2014 Saat 19:19
Agiz kokusu+Dilde pas yaninda, ATES de varsa, antibiyotik gerekir.
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 12:27
kadir bey ateş yok çocuk tipik grip burun akıntısı var.böyle bi öksürmek yok bi takıldımı aralıksız bi saat öksürüyor..nefes alırken hırlıyo.ateş olmadığı halde çok halsiz kalkacak hali yok..halsiz olması endişelendirmelimi bizi.
DİDE
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 17:14
kadir bey şimdi devlet hastanesine götürdük.bi tanesi bronşit olmş yatacak ddi güvenemedik diğer doktora gösterdik yine devlette.o da bronşit hastanede yatıp hava alması gerekir dedi.bu tanıyı şöyle koydular.37 buçukları geçmeyen bi ateş var.genel hali çok halsiz yürüyecek hali yok gibi.inanılmaz çok öksürüyor.balgamlı.nefes alıp verirken hırıltı var.elini karnına dokununca hissetiyosum.sık sık nefes alıp veriyo.burun akıntısı az var.genel halinin yorgun olması beni endişelendiriyor.yatırmakmı gerekir hastaneye bilemedik
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 19:10
KACIN.... Yatirdi iseniz, hemen imza verip cikin... SOYGUNCU bunlar.. Simdi Devlet hastaneleri ozelden de beter oldular. Hem sizden, hemde Devletten para aliyorlar...
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2014 Saat 20:52
bi düşünelim dedik yarın sabaha erteledik yatışı hemen size mesaj attım.oğlum 13 aylık belki 20 defa grip olmuştur abla okuldan getiriyo.inanın hep sizin yönteminizle geçirdim griplerini.ve size minnettarım.ama kadir bey sanki bu sefer farklı.ateş 37 ama sanki 40 mış gibi alkol almış gibi kucağımda yatıyo.çok hızlı nefes alıp veriyo hırıltlıve zor sanki.yalvarıyorum size bana diyinki bronşitin şu belirtisi var bu da sizin çocuğunuzda yok.net şeylere ihtiyacım var
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2014 Saat 01:03
Brositte: "hizli nefes" olmaz... Nefes rahat alinir, verirken sikinti vardir...
Sizin tarifiniz, Bronsiolit'e benziyor. Buda, Gribin goguse inmis halidir, ozel bir tedavisi yoktur, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin ve KESIN, istirahat etsin.
eski mailleri mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2014 Saat 07:53
bu ayrıntıyı farketememişim.evet nefesini verirken daha bi zorlanıyo ve ses garipleşiyor.bronşit galiba peki tedavisi ne napcaz
DİDE
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.