Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

TÜRK BEYİN TAKIMI'NDAN "YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SUDOKU KİTABI"

TÜRK BEYİN TAKIMI'NDAN "YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SUDOKU KİTABI"

Sudoku furyası son hız devam ediyor. Dünya Zeka Oyunları Şampiyonalarında ülkemizi temsil eden Türk Beyin Takımı, şimdi de sudokuyu keşfetmek isteyenlerin yanı sıra çocukları zeka oyunlarıyla tanıştırmak için detaylı ve kolay bir anlatıma sahip olan Yeni Başlayanlar İçin Sudoku kitabını çıkardı!


Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yıllardır popülaritesini kaybetmeyen sudoku oyunu, her geçen gün kendine yeni meraklılar ediniyor.  Sudokunun dünyada bu kadar çok sevilmesinin, milyonlarca insan tarafından çözülmesinin nedeni, kurallarının basit ve kolay ulaşılabilir bir oyun olması.

7 yaşın üzerindeki herkesin kolaylıkla sudoku çözme zevkini keşfedebileceği bu kitabın en önemli özelliği, detaylı anlatımı. Kitabı, Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi, en hızlı sudoku çözeri olan, Türk Beyin Takımı üyesi Salih Alan derledi, kontrol etti ve çözüm yöntemlerini yazdı. Alan, Dünya Sudoku Şampiyonası’nda defalarca ilk 10’un içinde yer almış bir isim.

Yeni Başlayanlar İçin Sudoku kitabıyla özellikle küçük yaştaki çocuklar, dikkatlerini yoğunlaştırmayı, hafıza ve görüntüleme yeteneğini kullanmayı, ipuçlarının değerlerini anlamayı, sudoku temel yöntemlerini anlamayı, ALTERnatif çözüm yolları düşünmeyi, özgüvenlerini ve zeka oyunlarına karşı olumlu tutum geliştirmeyi kazanacaklar.

Editörler: Serkan Yürekli, Salih Alan
Yayınevi: Akıl Oyunları Kitaplığı
Kitabın türü: Eğlence-Mizah-Oyun/Bilmece-Bulmaca
Sayfa Sayısı: 128
Fiyat: 10 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.