Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

"KARAR SENİN" SERİSİ

"KARAR SENİN" SERİSİ

Çocuklarınız İçin Karar Verme Zamanı! Çocuklarınızla birlikte okuyacağınız, “Karar Senin” Serisi çocuklarınızın doğru kararlar vermesini sağlarken aranızdaki diyaloğu da güçlendirecek!


Her bölümde çocukların karşılaştıkları ikilemlerde neler yapmaları gerektiğine dair soruları siz de çocuklarınıza sorun ve daha doğru kararlar vermelerinin yolunu açın…

Doğru şeyi yapmak her zaman kolay değildir! ‘Karar Senin’ karakterlerinin yaşadıkları karmaşık durumlar onları bir seçim yapmaya zorluyor; peki ama hangisi doğru?

Kitabın sonunda yer alan sözlük yardımıyla da çocuklarınızın kelime haznesini geliştirmelerine yardım edin.

Karar Senin Serisi Kitapları: Cesur Ol Can Korkma; Oyunbozanlık Yapma Zeynep Adil Ol; İtiraf Et Kerem Doğruyu Söyle; O Senin Değil Serkan İzinsiz Alma’dır.

CESUR OL CAN KORKMA
Doğru şeyi yapmak her zaman kolay değildir! Karar Senin karakterlerinin yaşadıkları karmaşık durumlar onları bir seçim yapmaya zorluyor; peki ama hangisi doğru? İşte burada Karar Senin! Tüm diğer çocuklar gibi Can da bazen bazı şeylerden korkabiliyor. Can’ı birkaç karmaşık sorunla baş başa bıraktık ve en cesur kararları vermesini istedik.

Orijinal adı: You Choose Chin up, Charlie Be Brave
Yazar: Sarah Eason
Çevirmen: Tuğçe Kanbur
Yayınevi: Altın Kitaplar Yayınevi
Sayfa sayısı: 32 sayfa
Fiyatı: 12 TL

>

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.