Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLUK BİTMESİN

ÇOCUKLUK BİTMESİN

Prof. Dr. Atilla Büyükgebiz bu kitabında erken ergenlik başta olmak üzere siz anne babaların en çok merak ettiği konularla ilgili 100 soruyu en güncel bilimsel referanslarla tek tek cevapladı. Çocuğunuzun derdini anlamak ve doğru bir çözüm yolu bulmak için bu kitabı okuyun...


Anne babaların, sağlıklı bir çocuk yetiştirebilmek ve onlardaki değişimleri doğru anlayabilmek için iyi bir rehbere ihtiyacı var! Özellikle konu ergenlik olunca bu ihtiyaç daha da derinden hissediliyor.

Ergenlikten çok hangi sağlık sorunlarıyla karşılaşılır? Erken ergenlik nedir, geç ergenlik nedir? Boy kısalığını önlemek ve boy uzatmak mümkün müdür? Beslenme ile ergenlik arasında ilişki var mıdır? En tehlikeli endokrin bozucuları hangileridir? Bu ve benzer onlarca soru ebeveynlerin aklını meşgul ediyor. Özellikle çocuklarının ergenliğe erken girdiğini gören anne babalar, maalesef ne yapacaklarını bilemiyor.

Prof. Dr. Atilla Büyükgebiz, 30 yılını hekimlik mesleğine vermiş, Türkiyede birçok üniversitenin ve hastanenin Büyüme-Çocuk Endokrin ve Ergenlik Bölümünü kurmuş, Avrupa Çocuk Endokrin Derneği Başkanlığı yapmış, ulusal ve uluslararası onlarca bilimsel yayına imza atmış bir doktor. Uzun yıllardır çocukların sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için çalışıyor.

Yazar: Atilla Büyükgebiz
Yayınevi: Hayykitap
Sayfa sayısı: 120
Fiyatı: 10TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.