Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

NE İSTİYORSUN?

NE İSTİYORSUN?

"Ders çalışmayı öğrenmek" üzerine eğitimler veren Mürüvvet Adalı Uygun, “Ne İstiyorsun?” isimli çocuk kitabında çocuklara bir yandan hayattan istediklerini ustaca sorgulatırken diğer yandan okuma alışkanlıkları üzerinde olumlu etki yaratıyor.


Bireysel öğrenme ve akademik yaşamın organize edilmesine ilişkin özel çalışmalarda bulunan yazar, çocukların severek okuyacağı kitabında bir yandan onları içsel bir yolculuğa çıkarırken diğer yandan kendilerini tanımalarını ve gerçekten ne istediklerini bulmalarını sağlıyor.
Çocukların öğrenim yaşamı ile ilgili pek çok araştırma yapan ve birçok eğitim çalışmasına katılan Uygun, “Ne istiyorsun?” isimli kitabında çocukları “Yaşamın Büyüsü” ile tanıştırıyor.

"Sahi, ben ne istiyorum?" sorusuyla güne başladı Efes ve neredeyse bir haftadır aynı soruyla uyanıyordu.

Efes, henüz on yaşındaydı. İri lacivert gözlerinin yanı sıra, pırıl pırıl dişleri ve burnunun iki yanında simetrik çilleriyle güzel mi güzel bir çocuktu. Evrendeki bütün çocuklar gibi...

Mutlu bir çocuk muydu, mutsuz bir çocuk mu? Buna henüz karar verememişti. Oysa çevresindeki büyükler çocukların daima mutlu olduğunu söylerdi. Acaba bunu nereden bilirlerdi?

Yazar: Mürüvvet Adalı Uygun
Yayınevi: Okuryazar Yayınevi
Türü: Çocuk kitabı
Sayfa sayısı: 23
Fiyatı: 15 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.