Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SÜTÜN YOLCULUĞU

SÜTÜN YOLCULUĞU

Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalar yürüten Sek Süt, çocuklara sütü sevdirmek amacıyla Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ile masal kitabı hazırladı. Filiz Özdem'in yazdığı, Buket Topakoğlu'nun resimlediği ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık tarafından satışa sunulan "Sütün Yolculuğu" başlıklı masal kitabında, sütün tarihi ve üretim süreci eğlenceli ve öğretici bir dille aktarılıyor.


"Sütün Yolculuğu" adlı masal kitabı, sütün toplanmasından sofraya gelene kadar geçirdiği süreç eğlenceli ve öğretici bir üslupla aktarılıyor. Kitap, çocukların süt içme alışkanlığını artırarak, daha sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla yazılmış.

Masal; kitabın kahramanı olan Ali'nin, alışveriş sırasında annesine yardımcı olmak istemesiyle başlıyor. Annesinin henüz küçük olduğu uyarısı üzerine, güçlü olduğunu belirten Ali, "güçlü olmak için bol süt içmesi" öğüdüyle karşılaşıyor. Annesinin, çocukları güçlü kılan sütün sofralara gelene kadar uzun bir yolculuk yaptığını belirtmesi üzerine meraklanan Ali, bu süreci dedesinden dinlediği öykü ve çiftlikte gerçekleştirdiği gözlemlerle öğreniyor.

Yazar: Filiz Özdem
Resimleyen: Buket Topakoğlu
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları
Türü: Masal
Sayfa sayısı: 36
Fiyatı: 7 TL

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.