Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLARA OKUL ÖNCESİ MÜZİK EĞİTİMİ

ÇOCUKLARA OKUL ÖNCESİ MÜZİK EĞİTİMİ

Longy School Of Music lisans için hazırlık programı ile dünyada büyük ilgi gören, okul öncesi eğitim sistemlerinden biri olan 0-7 yaş arası çocukların zihinsel gelişimine katkı sağlayan Uluslararası Kindermusik International eğitim programı Türkiye'de ilk olarak Arsu Güzel Sanatlar Akademisi'nde verilmeye başlandı.


Kinder Musik Okul Öncesi Eğitimi Programı; çocukların erken dil gelişimi ile okuma yazma yetisi kazanmalarını, mantık, muhakeme, algı ve matematik yeteneklerinin gelişmesini, oto-kontrol yetisinin artmasını, yaşam boyu sürecek müzik ve sanat sevgisi edinmelerini sağlıyor.

Hafta içi ve hafta sonu uygulanabilen programlar üçer aylık periyotlar şeklinde sürüyor. Deneme dersinin ardından haftada 1 gün, 45 dakikalık bir ders veya haftada 2 gün, 45'er dakikalık iki ders olarak hazırlanan programın fiyatı aylık 250 TL'den başlıyor. Konusunda uzman lisans sahibi eğitmenler tarafından verilen eğitimde hedef, çocuklara gerekli alt yapıyı vererek onların bire bir özel enstrüman eğitimine geçişini sağlamak.

At Home metaryelleri ile 7-24 devam eden eğitim sisteminde, yabancı dil, müzik, görsel sanatlar, dans ve drama ile sanatın tüm dallarını içeren bütünleşik yaklaşımla çocuklar, tüm duyularını harekete geçiriyor.

Nerede: Arsu Güzel Sanatlar Akademisi, Fener Kalamış Cad. Sinan Apt. 93/6 Fenerbahçe, Kadıköy-İstanbul
Tel: (0216) 336 70 40

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.