Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SESLİ HAYVANLAR ALBÜMÜ

SESLİ HAYVANLAR ALBÜMÜ

Sesli albüm "Hayvanlar", çocukları sevimli dostlarıyla tanıştırıyor. Tam 8 farklı sesin bulunduğu elektronik sesli hayvanlar albümünde, minikler sayfaları çevirdikçe başka bir hayvan sesiyle karşılaşıyorlar.


Koçak Yayıncılık bu defa minik kitap tutkunları için hem eğitici hem de eğlenceli bir albüm sunuyor. Tony Wolf tarafından hazırlanan elektronik sesli hayvanlar albümü; kutup ayısından köpeğe, kangurudan salyangoza kadar tam 8 farklı hayvan sesini çocukların en doğru şekilde öğrenmesini sağlıyor. Albümün sayfaları çevrildikçe farklı bir hayvanın sesi duyuluyor. Bunun yanı sıra isimlerin İngilizce karşılıkları, fotoğraflar ve eğlenceli bir dille verilen bilgiler de bu deneyimi daha eğlenceli hale dönüştürüyor.

Kitap, hayvanlarla ilgili kelime ve ses bilgisini güçlendirirken aynı zamanda hayvanların İngilizce anlamlarını da ekleyerek küçük yaşta dil öğrenimine katkıda bulunuyor. 3 yaşından büyük çocuklar için harika bir kitap olma özelliği taşıyan albüm, okul öncesi, kreş, rehabilitasyon ve ilköğretim öğretmenleri için de yararlı bir kaynak.

Yayınevi: Koçak Yayıncılık
Hazırlayan: Tony Wolf

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.