Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

HAMİLELER İÇİN ÜCRETSİZ KURS

HAMİLELER İÇİN ÜCRETSİZ KURS

İSMEK, 9 ay 10 gün süren maratonda "Bilinçli Hamilelik" eğitimi ile anne adaylarının yanında.


"Bilinçli Hamilelik" eğitimiyle anne adayları, "Hamileyken nasıl beslenmeliyim?", "Nasıl doğum yapacağım?", "Bebeğimi nasıl emzireceğim?", "İlk banyosunu nasıl yaptıracağım?" gibi pek çok sorusuna cevap bulacak.

Kadınların en endişeli olduğu dönemlerin başında yer alan hamilelik dönemi, İSMEK'in Bilinçli Hamilelik eğitimi ile artık daha kolay ve mutlu geçecek. İSMEK'in bu eğitim yılında açtığı 37 yeni branştan biri olan Bilinçli Hamilelik eğitimleri, anne adaylarına ya da bu konuda eğitim almak isteyen herkese açık ve ücretsiz.

Branşın eğitimlerinde, kursiyerlere bilinçli hamile kalmak ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için dikkat edilmesi gereken konuların yanı sıra evde yeni doğan bebek bakımı ile ilgili bilinmesi gerekenler de öğretiliyor. "Hamilelik", "Beden sağlığı", "Bebek bakımı", "Bireysel bakım" branşın konu başlıkları arasında yer alıyor.

Eğitim süresi 104 saat olan "Bilinçli Hamilelik" eğitimi ile katılımcılara, hamilelik süresince ve doğum sonrasında bakım becerileri kazandırılması hedefleniyor. Eğitimlerde katılımcılara; anne ve çocuk sağlığı, gebelik ve emzirme döneminde beslenme, aile planlaması, bebek bakımı ve beslenmesine ilişkin bilgi ve beceri kazandırılıyor.

"Bilinçli Hamilelik" eğitimleri; Fatih Kocamustafa Kurs Merkezi, Maltepe Altıntepe Kurs Merkezi ve Bakırköy Osmaniye Kurs Merkezi'nde veriliyor. Eğitim almak isteyenlerin kurs merkezlerine yanlarında nüfus cüzdanı fotokopileriyle gitmeleri yeterli oluyor.

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.