Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

"ARTHUR" SESLİ KİTAP SERİSİ ÇOCUKLARA OKUMAYI SEVDiRECEK

"ARTHUR" SESLİ KİTAP SERİSİ ÇOCUKLARA OKUMAYI SEVDiRECEK

"Televizyon, bilgisayar ve oyun konsolları varken, bu çağda çocuklar nasıl kitap okur?" diyorsanız, sesli kitapların onlar üzerindeki cazibesinden habersizsiniz demektir.


Sesli kitaplar, hele de çocukların televizyon ekranlarından tandığı kahramanlar üzerine kurgulanmış hikayelerle oluşturulmuş sesli kitaplar, çocuklara kitap okumayı sevdirebilmek için iyi bir ALTERnatif.

Hemen her yaş grubuna hitap eden sesli kitaplar, çocukları hem klasik kitap şeklini sevdiriyor, hem gereken zamanda gereken ses düğmesine basmasını sağlayarak algılarını, yetenekleri ve kendine güvenini geliştiriyor hem de oyur oynar gibi kitap okuma zevkini çıkartmasını sağlıyor.

Uzman görüşleri doğrultusunda geliştirilen konuşan kitapların, küçük yaştan itibaren çocuklara kitap sevgisi kazandırma, alet kullanma, kavramsallaştırma, bağlantı kurma gibi birçok beceriyi kazandırmanın yanı sıra kişilik gelişimine büyük katkılar sunacağına inanılıyor. Sesli efektler, profesyonel tiyatrocular tarafından seslendirilen öğretici cümleler,  özgün şarkılar  çocuklara çizgi film tadında kitaplar sunuyor. Kitaplar, yüksek kapasiteli bir elektronik chip içeren boardla satışa sunuluyor.

Smartteach son olarak tüm dünya çocuklarının severek izlediği "Arthur" adlı çizgi film karakterinin Türkiye lisansını alarak sesli kitap serisine bir yenisini ekledi. Tanınmış çizgi karakter Arthur lisansıyla 3 ile 6 yaş arası çocukları için hazırlanan yeni sesli kitap serisi beş kitaptan oluşuyor. Sırasıyla eski eşyaların tekrar kullanımı ve çevre bilinci, paylaşım ve hoşgörü, doğa sevgisi,  odamızı derli toplu tutma bilinci gibi temel konular işleniyor. 5 elektronik kitaptan oluşan Arthur serisi sürprizlerle dolu tasarımları ve cıvıl cıvıl müzikleri ve renkleri ile dikkat çekiyor.  

Serinin kitapları; Arthur’un  Bisikleti, Arthur’un Müzik Grubu, Arthur’un Bahçesi, Arthur Kampta, Arthur Odasını Topluyor adlarını taşıyor. Kitapların illüstrasyonu ünlü ressam ve illüstratör Uğur köse tarafından yapıldı. Kitapların içeriğinde kayıtlı orijinal şarkıların besteleri müzisyen Metin Ceyhan tarafından yapıldı.
 
Kitap adı: Arthur'un Serisi
Yayınevi: Smartteach-Konuşan Kitaplar Dizisi
Yaş grubu: 3-6
İllüstrasyon: Uğur Köse
Müzikler: Metin Ceyhan

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.