Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BEBEKLERDE OYUN OYNAR!

BEBEKLERDE OYUN OYNAR!

Bebekler oyun oynamaz demeyin! Mikado, çocuklarıyla evde zaman geçiren aileler için hazırlanan "50 Eğitici Aktivite" serisi, doğumdan 5 yaşa kadar, çok az bir ekipmanla rahatça yapılabilen aktiviteler öneriyor! Temel bir çalışma çerçevesinde yapılan aktiviteler sayesinde bebeğinizin ve çocuğunuzun nelere ilgi duyduğunu anlayabiliyor, bir sonraki aşamada neler yapabileceğinizi planlayabiliyorsunuz.


Ev ortamının ilham veren atmosferinde, çocukların ya da bebeklerin daha iyi ve hızlı öğrenebildiklerini kanıtlayan pek çok araştırma bulunmaktadır. Bu nedenle, ebeveynlerin ve bakıcıların, erken öğrenim becerisini geliştirmek üzere kurdukları altyapı, çocukların bundan sonraki hayatını da etkileyecektir. Dört kitaptan oluşan bu set, özellikle çocuklarıyla evde vakit geçiren ebeveynler için hazırlanmıştır. Ama, aynı zamanda anaokulunda ya da çocuk bakım evlerindeki bakıcı ve çalışanlar için de kullanışlıdır.

YAPILACAK AKTİVİTELER ARASINDA NELER VAR?
4 farklı kitaptan oluşan bu set kitaplarının her birinde, çok az bir donanımla, genellikle boş vakitleri değerlendirmek için kolayca yapılabilecek 50 basit aktivite yer alıyor. Ek bir çalışma sürecine gerek olmadan yapılacak aktiviteler çocuğunuzun sağlıklı gelişimine önemli katkı sağlıyor. Buradaki tüm fikirler, bebeğiniz doğduğu andan itibaren 5 yaşına kadar uygulanabiliyor.

Çocuğunuz keşfederken, deneyimleyip ve öğrenirken, onunla yan yana olmak kadar keyifli ve güzel bir şey yoktur. Bu kitabın amaçlarından biri de eğlencedir. Hem sizin hem de çocuğunuzun eğleneceği aktiviteleri seçin. Bu aktivitelerden en çok beğendiğini tekrar tekrar yapın. Bebekler tekrarlardan çok hoşlanır ve çok şey öğrenirler. O öğrenirken mutluluğuna ortak olun ve onunla birlikte olmanın tadını çıkarın.

50 Eğitici Aktivite
Yayınevi: Mikado
Ücret ( 1 adet): 16 TL
Yazar: Sally and Phill Featherstone
Yaş Grubu: 0-5

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.