Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

KIRMIZI SOLUCAN

KIRMIZI SOLUCAN

Bant Dergisi illüstratörlerinden olan ve yeni kuşak çocuk kitabı çizerleri arasında gittikçe sivrilen Sadi Güran’ın yeni kitabı “Kırmızı Solucan” Sarıgaga Yayınları’ndan çıktı.


Esra Okutan tarafından yazılan Kırmızı Solucan, birçok çocuğun 2-5 yaş arasında, duygularını ifade etmek, özgüven oluşturmak, sosyal becerilerini pratik etmek için geliştirdikleri “hayali arkadaş” kavramına, eğlenceli bir şekilde değiniyor.

Kitap ayrıca uyku, rüya, kabus konularında da çocukların korkularını gidermeyi amaçlıyor. Sadi Güran’ın çizimleri, çocukların dikkatini cezbedip hemen kitabın içine çekecek şekilde canlı ve özgün. Çok katmanlı bir kitap olan Kırmızı Solucan, her okuyuşta çocukların farklı anlamlar keşfetmesinin önünü açıyor.

ARKA KAPAKTAN...
“Benim adım Alya. En yakın arkadaşımın adı da Kırmızı Solucan. Kırmızı Solucan’ı bir tek ben görebiliyorum. Gece ışıklar söndükten sonra Kırmızı Solucan kulağıma yaklaşıp hangi rüyayı görmek istediğimi soruyor. Ben de en sevdiğim rüyalardan birini seçiyorum ve birlikte rüyalar alemine dalıyoruz. Ancak bir gece Kırmızı Solucan yorgunluktan rüyaları karıştırdı ve bilin bakalım neler oldu!”

Yazan: Esra Okutan
Resimleyen: Sadi Güran
Yayınevi: Sarıgaga Yayınları
Yaş grubu: 3 - 7 yaş
Tür: Hikaye / Öykü


BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.