Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

AKVARYUMDAKİ TİYATRO

AKVARYUMDAKİ TİYATRO

Toroslar’ın eteğindeki Balıklı Köy’de tertemiz bir göl vardı. Gölün balıklarını köy halkı öyle severdi ki, her evde bir akvaryum kurulmuştu. Gölün suları yükselmeye başladığında, nasılsa alçalır deyip hiç oralı olmadılar. Çünkü hepsi de, “gökten düşen” yönetmenin çekeceği filmle ve senaryodaki rolleriyle ilgileniyorlardı son günlerde.


Doğal yaşam özlemiyle Balıklı’ya yerleşen İngilizler’den biriyse, yönetmenin kafasını iyice karıştırmıştı. Aralarında bir tek küçük Zühtü, göl sularının köyü kaplamaması için çözüm arayıp duruyordu...

Galata’nın Tembel Martısı, Güneşi Bile Tamir Eden Adamve Pat Karikatür Okulu ile küçük büyük her yaştan okuru etkileyen usta sanatçı Behiç Ak, “gülümseten öyküler”inin sekizincisinde, doğal yaşama saygıya, insanı kalıplara sokan kent yaşamına dikkat çekiyor. Okurlarını bu kez cennetten bir köşe olarak tanımladığı bir dağ köyündeki çok renkli yaşama konuk eden yazar, seyredenle seyredilenin çelişkisini tartışırken marka çılgınlığını ve modern kent yaşamını da eleştiriyor. Sanatçının özgün renkli desenleriyle canlanan, mitoloji ve halk kahramanlarıyla zenginleşen eğlenceli kitap, çocukları sorunlara yaratıcı çözümler geliştirmeye özendiriyor.
 
Yazan: Behiç Ak
Yayınevi: Günışığı Kitaplığı
Yaş grubu: 7-10 yaş
Türü: Öykü
Fiyatı: 13 TL

 

 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.