Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

SEROTONİN MUTLULUK AKADEMİSİ’NE MUTLU OLMAYA…

SEROTONİN MUTLULUK AKADEMİSİ’NE MUTLU OLMAYA…

Serotonin Mutluluk Akademisi beden, zihin, ruhun güçlü ve uyum içinde olacağı bir yaşamı kurgulayabilmek için ilham veren bir merkez olarak 2010 yılından beri hizmet veriyor.


Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Işık Akgöl tarafından kurulan Serotonin Mutluluk Akademisi’nin mottosu “Bedenini hisset, ruhuna dokun, zihnini keşfet”.  Dr. Işık Akgöl merkezin misyonunu şöyle özetliyor: “Hayattaki asıl işimiz mutlu olmak ve biz bunun bir seçim olduğuna yürekten inanıyoruz. Biliyorum ki yakın bir gelecekte Serotonin hayatın özüne dokunabilen “arı-duru-öz” büyük bir grup olacak.

Akademi, bütünsellik ve sürdürülebilirlik değerleri ile seçilmiş pek çok egzersiz ve çalışmayı çatısı altında topluyor. Pilatesten yogaya, tai chi’den germeye, felsefe ve psikoloji seminerlerinden bireysel danışma ve koçluğa, sinema, yazı, kitap kulüplerinden tango ve doğaçlama dansa uzanan çalışmalar, mutlu olmayı seçenler için hazırlanmış. Tüm eğitimler konusunda uzman olan eğitmenlerce veriliyor. 

Beden sağlığı için çalışan Dr. Işık Akgöl, bu süreçte, bedensel sorunları kronik seyreden kişilerin, zihinsel ve ruhsal açmazları olduğuna ve bu kişilerde tedavilere çok iyi cevap alınamadığına tanık olmuş. Gerçek sağlık ve mutluluğun ancak “beden-zihin-ruh” üçlemesinin formda ve uyum içinde olmasıyla yaşanabileceğinden yola çıkmış. Bu 3 konudaki egzersizleri aynı çatı altında toplayacak bir merkez tasarlayıp Çiftehavuzlar’da hayalini hayata geçirmiş.

Nerede: Cemil Topuzlu Cd. No:44 Çiftehavuzlar-İstanbul
Tel: (0216) 357 41 42

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.