Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

GEÇİŞ ÖYKÜLERİ

GEÇİŞ ÖYKÜLERİ

“(…) Çağımız, sanatın eskimiş bir bilinçteki tanımının da geride kaldığı bir devreyi başlatıyor. Gurdjieff’in objektif sanat tanımı, yeni dönemi hakkıyla betimliyor.


Objektif sanat, o eseri ortaya koyan bireyin ruhunun, tutkusunun ve aktardığı evrensel bilginin, o eserle ilişkiye geçen herkese doğrudan iletilmesini başarmaktır.

Tanrısallığınızı keşfetmek ve kendinizi tam olarak ifade etmek yoluyla var olmak istiyorsanız; bu özünüzün tutkusu haline gelmişse, bu hikayeler tam size göre olabilir.

Bu hikayeler, insan benliğinizden tanrısal benliğinize geçiş öyküleridir.

Onları okurken özleriyle temasa geçmeye niyet edin!
Hikaye anlatıcısının ruhuyla birleşin! Tanrısal benliğinize doğun!
Doğuş zamanı geldi!”
                                                   -Hürriyet Kalalı’nın Önsöz’ünden-

İçinde, yayımlanmamış 15 hikaye bulunan “Geçiş Öyküleri” isimli 172 sayfalık e-kitabı aşağıdaki banka hesap numarasına 10 TL yatırarak edinebilirsiniz.

Banka Hesap No:
Yiğit Köseoğlu
Akbank
Şube: 138/Çiftehavuzlar
Hesap No: 0067268

Ödemeyi yaptığınızı belirten bir iletiyi gecisoykuleri@gmail.com adresine göndermenizden sonra kitabın PDF dosyası mail adresinize gönderilecektir. Size yeni e-kitaplar hazırlanabilmesi için lütfen yazara destek olun. Satın aldığınız e-kitabı, sizden mail yolu ile ücretsiz talep edebilecek dostlarınıza lütfen kitabın yazarıyla bağlantıya geçmelerini söyleyin. Ücreti ödeme imkanına herhangi bir nedenle sahip olmadığını bildiren dostlarımıza kitabı ücretsiz olarak göndereceğim.

Yazar: Yiğit Köseoğlu
 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.