Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

İSTANBUL GÜZEL SANATLAR’DA YOK, YOK!

İSTANBUL GÜZEL SANATLAR’DA YOK, YOK!

Akademik sanat eğitimine yeni bir bakış açısı getirmek amacıyla 1997’de Kadıköy Söğütlüçeşme’de kurulan Özel İstanbul Güzel Sanatlar modern eğitim anlayışı ve uzman kadrosuyla modern sanat ortamında klasik müzik, pop müzik, bale, dans, resim, tiyatro, keman ve güzel konuşma dallarında eğitim veriyor.


Bölümlerinde profesyonel eğitmenlerden uygulamalı ve teorik branş dersleri alabilme ve etüd yapabilme imkanı olan okulda, video ve VCD eşliğinde eğitim veriliyor. Eğitim süresini başarıyla tamamlayan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifika almaya hak kazanıyor.

PİYANO
7 yaş ve üzeri: İlkokul çağından itibaren her yaşa yönelik eğitim programı uygulanıyor. Piyano eğitimine yeni başlayacak öğrencilere grup dersi öneriliyor.Grup sayısı 4-5 kişiden oluşuyor. Gruplar yaşa ve seviyeye göre oluşturuluyor. Her öğrenci derste bireysel olarak seviyesine göre eğitim alıyor. Piyano eğitimi alan öğrenci haftada 1 gün 2 ders saati branş, 2 ders saati solfej eğitimi görüyor. Temel piyano eğitiminden sonra belli bir seviyeye gelen öğrenci, öğretmenin yönlendirmesi veya kendi isteğiyle özel ders sistemine geçebiliyor. Özel ders eğitimi; 1 ders saati branş, 2 ders saati solfej.

Piyano eğitimi programına alınacak öğrencilerde ezgisel bellek ve ritm kulağı aranıyor.
Temel Piyano Eğitimi’nin toplam süresi 4 yıl. Piyano eğitim programını başarı ile bitiren öğrencilere M.E.B onaylı sertifika ve Royal Akademi derece diploması da veriliyor. 

4-6 yaş: Türkiye’de ilk 4-6 yaş özel eğitim sınıflarıdır. 6 kişilik gruplarla eğitim veriliyor. Bu yaş çocuklarının dikkatini toplayacak ve motivasyonu sağlayacak özel metotlar uygulanıyor.

BALE
Temel eğitimin toplam süresi 4 yıl. Bu programa giriş sınavı ile öğrenci alınıyor. Programı başarı ile bitiren öğrencilere bitirme sertifikası veriliyor..
A Grubu 4-6 yaş              : Haftada 1 gün 1 saat.
B Grubu 7-10 yaş            : Haftada 1 gün 2 saat.
C Grubu 11 yaş ve üzeri  : Haftada 1 gün 3 saat.

4-6 yaş grubu haftada 1 gün Pazar günleri 2 saat ve ayda 8 saat, 5. haftaya denk gelen aylarda da 10 saat. Öğrencinin kayıt yaptırdığı tarih itibariyle dönemi başlıyor  Haziran ayı sonuna kadar devam edecek programın aylık ücreti 200 YTL.

Diğer etkinlikler ve ayrıntılı bilgi için: www.istanbulguzelsanatlar.com

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.