Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLARA ÖZEL RİTİM ATÖLYESİ

ÇOCUKLARA ÖZEL RİTİM ATÖLYESİ

Ünlü ritim ustası Okay Temiz, Ritim Atölyesi'nde yetişkinlere olduğu gibi çocuklara da özel bir atölye çalışması yürütüyor. Eğitimleri bizzat kendisi ve kendisi gibi başarılı bir isim olan Ebru Ayarcı veriyor.


Çocukların ritim öğrenmelerinin ne denli yararlı olduğunu biliyor muydunuz? Eğitmenlerden Ebru Ayarcı ritim eğitiminin çocuklara yararı ile ile ilgili şunları söylüyor:” Müzik eğitimi, okul öncesi çağlarda bireyin gelişimi için çok önemlidir. Erken yaşlarda müzikle tanışan çocuklar yeteneklerinin gelişimi ve yaratıcılıkları konusunda ilerleme göstermektedirler. Özellikle de insanoğlunun daha anne karnındayken tanıştığı ritim duygusunun küçük yaşlarda çeşitli yöntemlerle eğitmenler yardımıyla geliştirilmesi müzik eğitimine temel oluşturmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda çocuk üzerinde zamanlama duygusu, konsantrasyon süresinin artması, hafızanın gelişmesi, duyulan ritmin ya da müziğin beyin, kulak ve ellerle koordinasyonunun sağlanması, dinlemeyi öğrenme, grup çalışmasını öğrenme gibi çok önemli gelişimler gözlemlenir.”

Ritmin çocuklar üzerindeki etkileri saymakla bitmiyor. Ama yavrunuzu Ritim Atölyesi’ne götürebilir, sonuçları ise gözlerinizle görebilirsiniz. Ayrıca Ritim Atölyesi sadece çocuklara özel değil, yetişkinlerle de çalışıyor.

4-5 Yaş Grubu: Cumartesi 11:00-11:30
(Bu yaş grubu için 30 dakikadan uzun süre konsantrasyon açısından uygun değil. Bu nedenle dersler 30 dakika.)

6-9 Yas Grubu: Cumartesi 11:45-12:45
10-13 Yaş Grubu: Cumartesi 15:15-16:15

Kullanılan enstrümanlar “Atölye” de mevcut. Yeni ve değişik enstrümanlar Okay Temiz tarafından çocuk eğitim programına dahil edilmiş.

Adres: Lüleci Hendek Cad. Tatarbey Sk. No: 15 Kuledibi-İstanbul
Telefon: (0533) 770 99 67- (0532) 374 90 62

E-posta : ebru.ayarci@okaytemiz.com
ritimatolyesi@okaytemiz.com
www.okaytemiz.com

     

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.