Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

ÇOCUKLAR MODA AKADEMİ’DE SANATA DOYUYOR!

ÇOCUKLAR MODA AKADEMİ’DE SANATA DOYUYOR!

Çocuklara özgü düşünceyi, olmayanı hayal edebilmeyi ve sanata, sanatçıya duyarlı, üreten çocuklar yetiştirmeyi amaçlayan Moda Akademi birbirinden farklı ve çeşitli sanat eğitimleri ile çocuklara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor.


Moda Akademi adı üstünde akademik bir kadro ile yoluna devam eden çağdaş ve farklı bir kurum. Çocuğunuzun neredeyse sanatın her dalı ile tanışacağı bir ortam sizleri bekliyor. Müzikten dansa, resimden tiyatroya, kukla yapımından ebru sanatına kadar her alanda çocuğunuz kendi kendini deneyimleyebilir ve hangi yolda yürüyeceğine kendi karar verebilir.

İşte bu eğitimlerden bazıları:

ÇOCUK AKADEMİ TİYATROSU
Bu programda, çocuklara yaratıcı drama odaklı tiyatro eğitimi veriliyor. Özgüven, paylaşım, kendini ifade etme yeteneklerini geliştirmek, hata yapma korkusunu ortadan kaldırarak güvenli, rahat bir ortamda eğlenerek kendini tanıması ve empati yeteneklerinin güçlenmesi hedefleniyor. Öykü yazma, diksiyon, beden dili, rol, doğaçlama gibi farklı temel eğitimler velilerin de katılımı ile renkleniyor.

CHILD AKADEMİ
Child Akademi 4 ile 6 yaş grubunu kapsayan bir çalışma grubu. Bu yaş grubuna müzik, dans, tiyatro, ritim çalışmalarının hepsi veriliyor ve eğitmenin raporuna göre çocuk Child Akademi'ye devam ediyor ya da kişisel yetenekleri doğrultusunda tiyatro, dans veya bir enstrümana yönlendiriliyor.

Sorumluluk bilincinin gelişmesi, paylaşım ve rekabetin aynı ortamda yaşanması, güçlüklere farklı pencereden bakarak kendi çözümünü kendisinin üretmesi Child Akademi'de hedeflenenlerin başında geliyor. Program 12'şer haftalık periyotlar halinde yapılmakta.

KEŞİF PROGRAMI
Çocukların deneyerek, tadarak ve kendilerini keşfederek istedikleri programda eğitim almalarını sağlayan bir çalışma.

Haftada 1 gün 45 dk. Bale veya Dans
Haftada 1 gün Piyano veya Gitar
Haftada 1 gün Çocuk Akademi Tiyatrosu
Haftada 1 gün Ritim Atölyesi olarak uygulanmakta.

RESİM İŞ ATÖLYESİ
Çocuklar bu atölyede yalnız boyama ve resim yapmıyor, adeta büyüklerle yarışıyorlar. Geleneksel el sanatlarımızdan “ebru” ve cam boyamalar eşliğinde ünlü gölge oyunu “Hacivat ve Karagöz” ün karakterleri çocukların elinde yeniden biçimleniyor.

Ne zaman?: Her Cumartesi 13.30-15.00

 

KUKLA YAPIM ATÖLYESİ
Çocuğunuzun verilen malzeme ile ortaya çıkardığı kuklayı görünce sakın şaşırmayın! Çünkü hayal güçleri ve yaratıcılıkları size yeniden çocuk olma isteği hissetirecek kadar fazla. Bu atölyede minikler hem kukla yapıyor, hem de yaptıkları kuklaları oynatıyorlar. Kukla Atölyesi dahilinde maske, çorap kukla ve oyuncak yapımını da öğreniyorlar.

Ne zaman?: Her Cumartesi 11:00- 12:30
 
Tüm bunlar dışında Moda Akademi’de yapılan diğer etkinlikler ise şöyle: Bale,  Modern Dans, Jazz Dans ve Çocuk Jimnastiği.

Adres: Dr. Esat Işık Caddesi No: 96/A 2.3.4.5.6. Katlar 34710 Moda-İstanbul
Tel : (0216) 541 00 51
www.modaakademi.com


 

BİLGİLİ ÇOCUK & SÜPER ANNE BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.