Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

TELAŞSIZ VE HIZLI BİR DOĞUM

TELAŞSIZ VE HIZLI BİR DOĞUM

Evet arkadaşlar, bu da 2. doğumumun hikayesi. Bu daha da ilginç ve komik. 9. ayım yine dolmuştu. Hamileliğim çok güzel bir şekilde ilerliyordu. Kayınvalidem Samsun’daydı, o sabah dönmüştü. Kızım da 18 aylıktı.


Sabah kalktığımda karnım ağrıyor gibiydi. “Acaba sancım mı geliyor” diye düşündüm. Kalktım ortalığı toparladım. Karnımın ağrısı devam ediyordu. Hemen kızıma kahvaltısını yaptırdım (annelik işte). Ben yemedim, doğum yaparsam, aç karnıma olmam gerektiğini biliyordum. Sonra oturdum. Ne kadarda bir ağrımın olduğunu hesapladım. Tam 5 dakikada bir geliyordu. Hemen doktorumu aradım. O da şansa başka doğuma girmiş. Sekreterine anlattım. “Hemen hastaneye gelin” dedi. Daha sonra doktorum aradı. Hemen gelmemi istedi. İlk doğumumdan dolayı doğumumun çabuk olacağını düşünmüş. Ben de eşimi aradım. Hemen geldi.

Sancılarım hafifti, beni çok rahatsız etmiyordu. Saate baktığımda da hastaneye giderken 1 dakikada bir sancım geliyordu.

Hemen doğumhaneye çıktık. O sırada başka biri doğuma hazırlanıyordu. Doğumhanenin kapısında da o kişinin akrabaları vardı.

Doktorum beni muayene etti ve neredeyse doğum yapacağımı söyledi. Hemen diğer kişiyi indirip beni doğuma aldılar. Eşimi de evrakları hazırlaması için aşağıya yolladılar ve ben 10 dakika sonra doğum yaptım.

Dışarıdaki kalabalık sevinmiş kendi torunları oldu diye. Eşim de onları tebrik etmiş. Sonra bebeği kapıya götürünce ordakiler de bizim diye sevinmişler. Hemşire hanım da bebek Yılmaz deyince eşim şok olmuş, afallamış. Herkes şaşırmış.

Daha sonra odama indiğimde herkesi aradık. Annemi, babamı, kardeşlerimi doğum yaptım diye.

Telaşsız ve hızlı bir doğum oldu.

İlknur Yılmaz

Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.