Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

HAYATIMIZIN ANLAMI KIZIM

HAYATIMIZIN ANLAMI KIZIM

İlk zamanlar Melis’le günlerin, saatlerin, nasıl geçtiğini anlamıyorduk. Çok güzel bir kız ya da bize öyle geliyor. Herkesin evladı kendine güzel görünür. Biz Melis’i çok seviyoruz. İyi ki doğdun kızım, sen bizim evimizin neşesi, yaşam sevincimiz oldun.


Melis’e 23.02.2007 Cuma günü saat 10:40’da, 6 yıllık bir bekleyişten sonra kavuştuk. Dünyaya gözlerini asık suratlı açtı. Masmavi gözleri ve bembeyaz teniyle herkesi kendine hayran biraktı. O, annesinin ve babasının minik prensesi oldu. Hastanede yaptığı yaramazlık evimize gelince son buldu ama hastanedeki son günümüzde sarılık olup 8 saat fototerapide yatması bizi çok korkuttu, normalmiş fakat o bizim kiymetlimiz olduğu için çok üzüldük, neyse ki iyileşti.

Kıymetlimiz, çünkü Melis, bir tüp bebek merkezi doktorlarının bize, “Hayatta çocuğunuz olmaz, hiç uğraşmayın” dediği mucizemiz. Babasının 2 kez ameliyat olduğu, benim ise rahim filmim çekilirken, sonunda çocuğumuz olacak diye acıya katlandığımız Melis... Ve tesadüf eseri bir dernekle tanışmam, onların bizi yönlendirmesi sonucu hayata gelen Melis... Uzun süren tedavi, tüp bebek için İstanbul’a gitmeler karnımdan ve kolumdan kendime yaptığım iğneler ve sonunda narkozla yumurtalarımın toplanması. Finalde transfer 3 embriyodan bir tanesi seçti bizi, o Melis işte bizim boncuğumuz. Babasının birtanesi, annesinin kuzusu o. Uzun süren ve geçmek bilmeyen 9 ay. İlk zamanlar Melis’le günlerin, saatlerin, nasıl geçtiğini anlamıyorduk. Çok güzel bir kız ya da bize öyle geliyor. Herkesin evladı kendine güzel görünür. Biz Melis’i çok seviyoruz. İyi ki doğdun kızım, sen bizim evimizin neşesi, yaşam sevincimiz oldun. 3 embriyodan bizi seçtiğin için sana çok teşekkür ederiz kızım. Sana layık birer anne- baba olacağımıza söz veriyoruz. Biz seni bulmak için çok mücadele verdik. Babanla ikimiz çok acılar çektik, herkes uzaktan gördü, kimse halimizi anlamadı. Çünkü, bunu yaşayan bilir. Ama sen geldin dertler bitti Allah’ın izniyle. Meleğim senin bir damla gözyaşin için baban ve ben dünyayı yakarız. Minik prensesimiz seni çok ama çok seviyoruz. Hayatımızın anlamı kızım...

Selvi ÖZTAŞ

Siz de hikayenizi bize göndermek istiyorsanız
lütfen üye olmak için tıklayınız.
BENİM HİKAYEM BÖLÜMÜNÜN DİĞER KONULARI

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.